Eskişehirspor'un sesini duyan var mı?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un sesini duyan var mı?
A
a

Geçtiğimiz sezon yaşanan transfer cezası yüzünden, tarihinin en zor dönemlerinden birini yaşayan Es Es’de, yeni sezon öncesi aynı tehlike çanları çalmaya devam ediyor.

Sütiş Eskişehir
12 futbolcunun sözleşmesinin bitecek olması ve bazı önemli oyunculara ciddi teklifler gelmesine rağmen, yönetim bu isimleri elde tutmak için çaba göstermiyor.
 
Tehlikeler kapıda
Tarihinin en sancılı sezonlarından birini geçiren Eskişehirspor kulübünü, daha büyük tehlikeler bekliyor. Sezona iki dönem alınan transfer cezası ile başlayan ve eski oyuncuları elde tutarak ligde kalmayı başaran Eskişehirspor’da, mevcut yönetim 6 Haziran’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurulu beklediği için, kulübü kaderi ile baş başa bırakmış durumda.
 
Muhattap yok
12 futbolcunun 6 gün sonra serbest kalacak olmasının yanı sıra, sözleşmesi devam eden önemli oyuncuların da, kulübe ihtar çekerek serbest kalacakları günü beklediği bu günlerde, birçok kulübün peşinden koştuğu fakat buna rağmen Eskişehirspor’da kalmak isteyen Dorukhan Toköz, Furgan Polat ve Semih Güler gibi oyuncular ise, kendileri ile görüşecek yönetici bulamadığı için, kulüple olan bağlarını kesme noktasına geldi.
 
Serbest kalacaklar
Diğer taraftan alacakları ödenmediği gerekçesi ile kulübe ihtar çeken Hasan Ayaroğlu, Hasan Hüseyin Acar ve Ömer Faruk Canbirdi gibi oyuncular ise, iki hafta sonunda alacakları ödenmediği taktirde serbest kalacak.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Marmara kazim 28 Mayıs 2018 00:42

Sesinizi duyan yok.Duymakta istemiyorum

0 0 Cevap Yaz
Hasan 26 Mayıs 2018 17:22

Millet alıştı.Her sene aynı..değişen bir şey yok.

0 3 Cevap Yaz
Hakan 26 Mayıs 2018 17:19

2-3 kişi koskoca EsEs bitirdi.İlçe takımları bile şampiyon oluyor hem de tek kuruş borç yapmadan bizden yönetici çıkmıyor.Her sene borç ..hesapsız kasap misali.Bol keseden borç yapmılar.Hiç mi vicdan yokmuş bunlarda.

0 3 Cevap Yaz
Efsane 26 Mayıs 2018 16:39

Gaziantepspor gibi olacagiz heralde icimiz halen yangin yeri tipki dustumuz macta efsane stadimiz oldugu gibi

1 1 Cevap Yaz
EsEs 26 Mayıs 2018 14:38

Şehir şu anda sahipsiz...Aynı EsEs gibi.

1 1 Cevap Yaz
Onur 26 Mayıs 2018 11:06

Sesinizi duymak istemiyorum,sezon boyunca tribünden size destek olmak için sesimiz kısılana kadar tezahürat yaptık,karşılığında küme düşmekten son anda kurtulduk,çok değil evimizde oynadığımız 4 maçı kazansanız playoff oynardık ve belkide bugün Erzurumspor'un yerinde süper lige çıkan biz olurduk O zaman ne para sıkıntısı çekerdiniz nede transfer yasağı olurdu Gitmek istiyordunuz sezonun ortasında hepiniz Tabi şimdi isteyen yok kaldınız dımdızlak beter olun

1 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi