Eskişehirspor’un şampiyonluk için son 6 adımı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un şampiyonluk için son 6 adımı!
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Önder Karaveli, Kırşehirspor galibiyeti sonrası yaptığı açıklamada Eskişehirspor'u bir üst lige çıkarma sözü verdi. Ayrıca Eskişehirspor da şampiyonluk için önündeki zorlu 6 maç için büyük bir mücadele verecek

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor kariyerine galibiyetle başlayan Teknik Direktör Önder Karaveli, Kırşehir maçı sonrası ES TV mikrofonlarına konuştu. Karaveli, “Bütün maçlarımızı kazanacağız ve Eskişehirspor’u bir üst lige çıkaracağız” dedi. 

ES TV’ye konuştu

Kırşehir galibiyeti sonrası ES TV’ye konuşan Önder Karaveli, “Harika bir gündü” oldu. Karaveli, “Burada olmaktan dolayı çok mutlu ve gururluyum. Sadece mutlu değil Eskişehirspor’a hizmet ettiğim için çok da gururluyum. Burası çok özel bir şehir, kulüp ve takım. Bunun bir parçası olduğum için mutluyum. Sevgi ve saygı duyuyorum. Bunu her seferinde tekrarlayacağım...” diye konuştu.    

Hiç kolay maç yok

“Bu bir şampiyonluk yolculuğu adım adım gideceğiz” diyen Karaveli, “Her maç bizim için en önemli. Kırşehir maçını herkes gördü. Hiç kolay maç yok. Rakibin puanı, attığı gol yediği gol bunların hiçbir önemli yok, her maç çok önemli. Benim oyuncularım bir arada olduğunda, şehir, taraftar, yönetim ve biz bir arada olduğumuzda hepsinin üstesinden gelebiliriz. Her takımı yenebiliriz” ifadelerini kullandı.

Başka seçenek yok

Deneyimli teknik adam son olarak, “Geldiğim günden beri söylüyorum bir kez daha söyleyeceğim, bizim başka bir seçeneğimiz yok. Bütün maçlarımızı kazanacağız ve Eskişehirspor’u bir üst lige çıkaracağız. Hep beraberiz, birlikteyiz” dedi.

6’da 6 yapacağız

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Kırşehir galibiyeti sonrası ES TV mikrofonlarına konuştu. Koca, “Buraya kadar gelen ve 90 dakika destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kırşehir maçını atlattık, bu dakikadan sonra Alaplı maçını düşünüyoruz. Şampiyonluğa 6 maç var. İnşallah 6’da 6 yapıp bu ligde şampiyon olacağız. Biz gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Futbolcularımız, teknik ekibimiz devam ediyor. Tesislere gelen taraftarımızla birlikte camiaya birlik beraberlik mesajı verildi. Şehir bir olduktan sonra, taraftar, yönetim, futbolcu ve basın bir olduktan sonra inşallah güzel sonuçlar gelecektir” dedi.

Elimizden gelen her şeyi yaptık

Eskişehirspor’un golcü futbolcusu Ercan Kuruçay, Kırşehir maçı sonrası ES TV’ye konuştu. Ercan, “Ramazan ayında buraya gelip bize destek olan taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. 7 tane final maçımız var. Bu da onlardan bir tanesiydi. Takımımız elinden gelen her şeyi yaptı. Çok şükür kazanmasını bildik. Kaldı 6 final maçımız. Birlik ve beraberlik içerisinde takımımız gerekeni yapacak. Her zaman söylüyorum ben yok biz varız. Bugün çok pozisyona girdik, kaçan fırsatlar da oldu. Ama kazanmasını bildik, önemli olan da o zaten” diye konuştu.

Yolun sonu şampiyonluk olacak

Kırşehir Gençlik maçında biri frikikten olmak üzere iki gol kaydeden Fatih Çakır, karşılaşmanın ardından ESTV’ye değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli hücum oyuncusu, “Galip geldiğimiz için mutluyuz. Önümüzde 6 maç kaldı. Elimizden gelen her şeyi vereceğiz. Ligi sonuna kadar kovalayacağız. Şimdi liderden bir tık arkadayız ama onlar buraya gelecek. Onları da yeneceğiz ve 6’da 6 yapacağız. Taraftarlarımız tesislere geldiğinde söz verdik. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olacak. Bizim hep arkamızda dursunlar. Biz elimizden gelen her şeyi vermeye hazırız” ifadelerini kullandı.
 

Mert: O an golü hissettim

Fatih Çakır’ın frikiğinde gol olacağını henüz topa vurmadan bilen top toplayıcı Mert Çetintaş, maç sonu Fatih Çakır ile bir araya gelip ESTV’ye konuştu. Altyapıda 2013 doğumlular kategorisinde ter döken 11 yaşındaki küçük futbolcu, “Eskişehirspor’un bir altyapı futbolcusu olarak inşallah Polatlı’yı da yenip liderliği kapacağız. Diğer maçlarımızı da kazanıp 3. Lige çıkacağız. O an golü hissetmiştim” dedi.
 

Es Es’te mesai başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grubun 21’inci haftasında Alaplı Belediyespor’un konuğu olacak olan Eskişehirspor’da bu maçın mesaisi başladı. Siyah Kırmızılı ekip Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya gelerek antrenmanını gerçekleştirdi. Son yenilgisini ligin ilk devresinde Eskişehirspor’a karşı alan ve aylardır mağlubiyet yüzü görmeyen Alaplı Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Es Es, Zonguldak’ta galibiyet almayı hedefliyor. 

21. HAFTA PROGRAMI

24 Mart Pazar

15.00    Alaplı Belediye-Eskişehirspor
15.00    Yunusemrespor-Demirspor
15.00    Kırşehir Gençlik-1926 Polatlı Belediye
15.00    Gölbaşı Belediye-Geredespor
15.00    Kaynaşlı Belediye-Çilimli Belediye
15.00    Sincan Belediye-Ankara TKİ
Karadeniz Ereğli-Kozlu Belediye        3-0 (H)

Kaynak : MUHABİR - AHMET DENİZ CANORUÇ
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi