Eskişehirspor'un rakibi dağılıyor...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un rakibi dağılıyor...
A
a

Eskişehirspor'un ligde kalma yolunda en büyük rakiplerinden olan Elazığspor da maddi sorunlarla mücadele veriyor. Parasını alamayan Elazığsporlu futbolcular tek tek takımdan ayrılıyor.

Sütiş Eskişehir
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor’da futbolcular teker teker takımdan ayrılıyor. Alacaklarını tahsil edemediği için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran bordo-beyazlı ekipte Orhan Şam ve Ahmet Aras’ın ardından Andreas Tatos da kulüpten ayrılmıştı. Büyük sıkıntılar yaşayan Elazığspor’da son olarak alacakları ödenmeyen 12 futbolcunun serbest kaldığı belirtildi. Elazığspor ligin ilk yarısını 15’inci sırada bitirmişti.

Eskişehirspor'un 15lik yıldızı 

Eskişehirspor’un 15 yaşındaki futbolcusu Metehan Altunbaş, hayalini kurduğu A takım formasını giymenin mutluluğunu yaşıyor. Camianın üzerinde titrediği Metehan, kulübün vazgeçilmez oyuncusu olma yolunda ilerlemek istiyor.

Türk sporunun köklü ekiplerinden Eskişehirspor, yaşanan imkansızlıklara rağmen Türk sporuna hizmet vermeye devam ediyor. Uzun yıllardır altyapıdan sporcu yetiştirmekteki başarısıyla bilinen Eskişehirspor’un son yıldızı ise 15 yaşındaki Metehan Altunbaş. 7 Ocak 2003 doğumlu genç forvet, siyah-kırmızılıların profesyonel liglerde forma giyen en genç oyuncularından biri olurken Türkiye liglerinde de bu istatistikte ilk sıraları çekiyor. İlk olarak 26 Eylül 2018 tarihinde Erbaaspor ile oynan Ziraat Türkiye Kupası üçüncü tur maçında forma giyen Metehan, takımın ligde oynadığı kritik maçlarda da boy gösteriyor. Kırmızı Şimşeklerin Spor Toto 1. Lig’de oynadığı maçlarda kadroda devamlı kendisine yer bulan 96 numaralı formayı giyen genç oyuncu, İstanbulspor, Adanaspor ve Boluspor maçlarında da şans bularak tarihe geçmeye devam ediyor. Camianın üzerinde titrediği 15 yaşındaki genç oyuncu, yaşanan sıkıntılara rağmen gelecek adına kulübün en önemli ümitlerinden bir durumunda.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi