Eskişehirspor'un penaltısına isyan ediyorlar ama...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç  Eskişehirspor'un penaltısına isyan ediyorlar ama...
A
a

Eskişehirspor’u konuk eden Karşıyaka’da maçın hakemlerine Buğra Vartemel, Uğur Aydoğdu ve Burak Bakırtaş’a büyük bir öfke var.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’u konuk eden Karşıyaka’da maçın hakemlerine Buğra Vartemel, Uğur Aydoğdu ve Burak Bakırtaş’a büyük bir öfke var. Es Es’in kazandığı penaltıya isyan eden Karşıyaka ekibi resmi bir açıklama yaparak, “Bu bir hakem yönetimi değil, ahlaksızlıktır. Pozisyonda penaltı kararı uydurmak iyi niyetten söz edilmesini mümkün kılmamaktadır. Bu dakikadan sonra alacağımız cezaların hiçbiri umurumuzda değil” ifadelerine yer verdi. Ancak Karşıyaka’nın attığı golün de ofsayt olması bu sefer Es Es tarafının tepkisine yol açtı.

"KÜMEDE KALACAĞIZ"

3 maçlık cezası biten Tolga Yakut’ın geri dönüşü güzel oldu. Karşıyaka ile oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna gören ve penaltı atışını gole çeviren Tolga maç sonunda ESTV’ye konuştu. Tolga, “Maçtan önce rakibimizi  çok iyi analiz ettik. Hafta içi hocalarımızla birlikte iyi çalıştık. Ama maçın içinde bazı şeyleri yapamadık. Zaman zaman baskı yedik. Bu durumdan bazen çıktık, bazen çıkamadık. Ama her şeye rağmen önemli diyeceğimiz 1 puan aldık. Taraftarımıza armağan olsun. İnşallah sezon sonunda küme de kalacağız. Şuan her şey yolunda gidiyor”ifadelerini kullandı.

"SADECE SAVAŞACAĞIZ"

Eskişehirspor’un kaptanı kaleci Kayacan Erdoğan Karşıyaka ile oynanan mücadeleye yaptığı kurtarışlarla damga vurdu. Farkı önleyen Kayacan alınan 1 puanda başrol oynadı. Maçın ardından ESTV’ye konuşan Kayacan, “Kendi performansımla ilgili söyleyecek bir şeyim yok. Sonuçta görevimiz bu. En iyisini yapmamız gerekiyordu. Mücadele ediyoruz, kaybedecek bir şeyimiz yok. Bu saatten sonra sadece savaşacağız. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur. Puan ve puanlara daha çok ihtiyacımız var. İnşallah bunları da önümüzdeki haftalarda yakalarız ve daha iyi bir konumda rahat bir nefes alırız” ifadelerini kullandı.

 Eskişehirspor'un penaltısına isyan ediyorlar ama... 20.03.2023
"ESKİŞEHİRSPOR'DA DAHA YOLUMUZ UZUN"

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca maç sonu ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Koca, “Buradan aldığımız 1 puan çok değerli bizim için Ama önümüzde oynayacağımız 10 kritik maç daha var. Buraya gelerek hiç susmadan destek veren taraf arımıza çok teşekkür ediyorum. Daha yolumuz uzun. Biz bu ligde kalacağız. Bu başaracağız dedik. İnşallah ta başaracağız. Futbolcu kardeşlerimiz ve teknik ekibimizi tebrik ediyorum. Bu ligin sonun sonunda da hep beraber sevineceğiz. Önümüzdeki sezonda çok daha başka şeyler konuşuruz inşallah” ifadelerini kullandı.

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esk26 22 Mart 2023 08:07

Yeni oyuncular ve yeni yönetim gerçekten başarılı

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi