Eskişehirspor'un mevcut kadrosu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un mevcut kadrosu...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Mustafa Özer, önemli açıklamalarda bulundu. Futbolcularına Boluspor maçı sonrası “Gelin mayıs ayına kadar kader bildiği yapalım ve Eskişehirspor’umuzu ligde tutalım” ifadelerini söylediğini belirten Özer mevcut kadronun çıkış yakalayacağını söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri: BeIN Sports’a konuşan Özer şunları söyledi; “Herkesin bildiği üzere transfer yasağımız var. Mevcut kadromuzda da federasyona ayrılmak için başvurmuş oyuncularımız var. Ben bu takımın başına yeni geldim ama şunu söyleyebilirim mevcut kadro tutulursa, biz rahatlıkla kalırız. Gerçekten karakterli ve düzgün oyunculardan oluşan bir oyuncu kadrosuna sahibiz. Bu kaliteli isimlerle ikinci yarıda çok çalışarak çok mücadele etmemiz gerekiyor. İşimiz hiç kolay değil”.

Başkası yaşasaydı yok olurdu

“Eskişehirspor’un yaşadıklarını herhangi bir kulüp yaşamış olsa yok olurdu. Bu kulübün yöneticileri bu şehrin öz evlatları. Kulübün her zaman arkasında yer alan bir taraftar kitlemiz var. İyi ki böyle bir taraftar yapısına sahibiz. Geldiğimden beri gördüğüm bir tablo var. Taraftarından, yöneticisine herkes bu kulübü yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Ben ve ekibim de bu mücadeleye dahil.

Kaliteli kadroya sahibiz

“Yöneticilerimiz kadronun tutulması için çok çalışıyorlar, çok mücadele ediyorlar, ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar. Biz gerçekten kaliteli bir kadroya sahibiz. Mevcut kadro elde tutulursa ikinci yarın çok iyi bir çıkış yakalayabiliriz. Ben oyuncularıma şunu söyledim, ‘Gelin mayıs ayına kadar kader birliği yapalım ve Eskişehirspor’umuzu ligde tutalım.’ Bunu da başarmak istiyoruz.”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Tamer 2 Ocak 2020 15:00

Başkan sende osman taş gibimisin oyuncuları tutamıyacaksın ne diye geldin. Paralarını vermezseniz giderler duygu sömürüsü yapmayın onlar profesyonel. Bedeva ya sadece başkanlık yapılır nam için hatta sizin para vermeniz gerekir reklam parası.

1 5 Cevap Yaz
Dik Duruş 2 Ocak 2020 14:24

Mustafa başkan cebinde para yokdu niye geldin senin macera yerin değil burası çocukluk hayalin hiç değil yönetim olarak 3 milyon koysana ortaya başkan hadi bedava başkanlık bitti.

0 6 Cevap Yaz
Mustafa 2 Ocak 2020 13:47

yöneticiler uyumasında futbolcuların ödemesini yapsın,kaçmasınlar

0 4 Cevap Yaz
AHMET 2 Ocak 2020 12:57

hani eskişehir sporun içinde bulunduğu durumu biliyordun ve bilerek gelip takımı düşürmeyecektin,ne oldu da değiştin,sadece 1 maça çıktın,şimdi elimizdeki oyuncuları tutamayacağımızı biliyorsun onun için mi şimdiden yerini yapıyorsun.2 mustafa, osman taş ı arattıracaksınız gibime geliyor,

0 6 Cevap Yaz
sıtkı sıyrılmış 2 Ocak 2020 12:51

Bırakın artık fakir ama gururlu jön numaralarını,yönetim kendi arasında 2 milyon lira toplasın ve bu parayı bağışlasın eskişehir halkı 3 milyon lira toplar ve bağışlar,artık vatandaş bilinçli bedavadan reklam yapılmıyor sayın yönetim kurulu

0 6 Cevap Yaz
cihan günaydın 2 Ocak 2020 12:23

hocam düşünceleriniz sözleriniz çok güzel gönlümüz isterki sizinki gibi olsun fakat büyük bir olasılıkla genç futbolcu kardeşlerimizle yola devam edilecek gibigörünüyor onlara destek motivasyon vererek onurlu mücadelemizi devam ettirmeliyiz

3 1 Cevap Yaz
Kızılcıklı Tayfa 2 Ocak 2020 11:27

Senin bu oyun sisteminle es-es kesinlikle ligde kalamaz bolu maçında gördük son 30 dakika 10 kişi oynayan rakibe sadece bir sut cekebildik...Fuat hocam seni çok aricaz...

1 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi