Eskişehirspor'un küme düşmesinde Vali'nin de payı var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un küme düşmesinde Vali'nin de payı var!
A
a

Eskişehirspor ile ilgili konuşan Anadolu Gazetesi Yazarı Ali Baş: Eskişehirspor'un küme düşmesinde o zamanki Valimiz Güngör Azim Tuna'nın payı var

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor için "Vali Baba" çağrıları yapılırken, konuyla ilgili ES TV'de yayınlanan Eskişehir'in Nabzı programında konuşan Ali Baş, oldukça ses getirecek bir açıklama yaptı.
Ali Baş, Eskişehirspor'un küme düşmesinde o zamanki Vali Güngör Azim Tuna'nın da katkısı ve payı olduğunu söyledi. 
"O günleri hatırlayın" diyen Baş, Eskişehirspor'un borç yükünün artmasında o dönemki valinin katkısı olduğunun altını çizdi ve şunları söyledi:
"Bütün Eskişehirspor taraftarı isyan etti, yönetim istifa etsin, belki Süper Lig'den düşmeyiz dediler, ama taraftarı zabıta gücüyle susturmaya, durdurmaya çalıştılar. Bunları yaşadık, gördük.
Onun için şimdiki Eskişehir Valisi Erol Bey'in, madem ki Eskişehirspor diğer Vali döneminde bunları yaşadı, Sayın Erol Bey'in döneminde de bu işler düzeltilebilir.
Vali Bey öncülüğünde bir heyet oluşturulabilir, Vali Bey birine der ki, arkadaş sen Başkansın, ekibini topla, bu işi yap"

Emniyet Müdürü, MİT Başkanı kulüp başkanı oldular...
Gazeteci Kerem Akyıl'ın "Kimse Vali Bey'in vazifesini bırakıp da o işle uğraşmasını istemiyor zaten" sözlerine de Ali Baş "İstemiyor ancak geçmişte Emniyet Müdürü ve hatta MİT Başkanı'nın kulüplere başkan olduğunu gördük" diyerek yanıt verdi.

 
Kaynak : AnadoluGazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kemal 29 Mayıs 2021 09:53

Valinin kulüple alakası ne? Birileri batirsin vali baba kos

2 2 Cevap Yaz
Suat AVNİ 29 Mayıs 2021 02:32

Bence sorumlu Nasrettin hoca...

1 2 Cevap Yaz
Adalı 29 Mayıs 2021 00:18

Güleyim boşa gitmesin. Nasrettin hocanın hesabı hırsızın hiç mi suçu yok.

0 0 Cevap Yaz
Ahmet 28 Mayıs 2021 22:43

Belediyeler bir şey yapmasın vali yapsın he

2 1 Cevap Yaz
Hüma 28 Mayıs 2021 20:16

Unuttunuz mu Vali Babayı, fakir fukaranın, garibanın ve Es-es taraftarının Vali babasını... Çok üzücü... Yazık unutmuşsunuz....

3 11 Cevap Yaz
pompeo 28 Mayıs 2021 17:19

bu nasil rezil bir zihniyet böyle ??? .... kulübü batiranlar unutuldu ... Vali Baba .. Vali Baba ... devletin valisi senin sögüslenmis spor kulübünü neden desteklesin ? .... kulübü batiranlardan isteyin para mara Pancarci/Lojistikci/Balataci öncülügünde bir heyet olusturulabilir, ... balataci der ki ... arkadass sen basgansin .. ekibini topla, bu isi yap

2 17 Cevap Yaz
bilek26 28 Mayıs 2021 16:20

Küme düşen tüm kulüp yöneticileri düşme kaldırılsın diye açıklama yapıyor tff ye başvuruyor geçen seze yarım sezon pandemi etkiliydi düşme kalktı bu sene tüm sezon pandemi etkiliydi diyorlar ki doğru. Ayrıca eşitsizlik vardı 5 oyuncu değişikliği hakkı verildi ama bu bizim gibi takımların aleyhine oldu ads gibi takımlar 5 as futbolcu çıkarıp 5 yeni as futbolcu oyuna soktular adeta 1 takımla oynadılar Eskişehirspor ise 18-19 yaşında futbolcu çıkarıp yokluktan u17 de yeni formma almış çocuklarla değişiklik yapmak zorunda kaldı eşitsizlik pik yaptı.Bizim yönetimin niye çıtı çıkmıyor düşmekten memnunmular, gazetelerden çık çıkmıyor normal mi?

9 5 Cevap Yaz
Bilek Büken

Düşmeye doymadinmi kalsan nolcak bu kadro bu borçla 3.kez düşüp rekor kırarsin!

1 17
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi