Eskişehirspor'un kaderi ellerinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kaderi ellerinde!
A
a

Eskişehirspor’u küme düşürme kozunu elinde bulunduran Sebastian Pinto için geri sayım sürüyor. Futbolcu ödeme planına önce sıcak bakıyordu ancak şimdi ise oldukça soğuk. Eğer Pinto ödeme planını kabul etmezse Şimşekler, 2. Lig’i görmeden 3. Lig’e düşecek

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberiYaklaşık 1 ay önce Ruud Boffin yüzünden 2 transfer dönemi yasağı ve 6 puan silme cezası alan Eskişehirspor, artık çaresiz kaldı ve 2. Lig’e düştü. Boffin’in ardından şimdide Eskişehirspor’u Sebastian Pinto tehlikesi bekliyor. 500 Bin Avro alacağı bulunan Pinto, kulübü küme düşürme yetkisine sahip. Eskişehirspor, oyuncuya ne yazık ki bu parayı imkansızlık nedeniyle ödeyemiyor.

Eskişehirspor için 3. Lig tehlikesi var
İki gün içinde bu paranın ödenmemesi ve oyuncunun küme düşürme hakkını kullanması halinde, Eskişehirspor 2020-2021 sezonunda 2. Ligde maçlara çıkamadan hükmen mağlup sayılacak ve 2021-2022 sezonunda ise 3. Ligde yoluna devam edecek. Eskişehirspor yönetimi Pinto’nun önce ödeme planına sıcak baktığını ancak son günlerde ise buna sıcak bakmadığını belirtti.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 16 Mayıs 2020 15:26

Sayın yazar: Ahmet Deniz Canoruç taraftara gaz veriyorsun neden eskişehir sporun kaderi pinto nun ellerinde olsun yaz bakalım eskişehir sporun kaderini cizenleri ünalı hoşcanı bakıyorum hiç biriniz bunları yazmıyor alacağı olan borcunu istiyor onu yazıyorsunuz. Sizlerde aylarca maaş almadın çalışın gazeteyi içraya veriyormusunuz vermiyormusunuz.

0 1 Cevap Yaz
Oruç 6 Mayıs 2020 04:29

Hoşcan Abin nerede, alan o, ödemeyen o, kulübü bu hale getiren o, ortada olmayan o.

0 4 Cevap Yaz
Hakan 5 Mayıs 2020 22:50

Oyuncu kulubünü bilerek küme düşürür mü.Araya para girerse amatöre kadar gönderir. Örnek Pinto

0 3 Cevap Yaz
EKREM DOGRU 5 Mayıs 2020 22:33

Pinto nun istedigini aciklayim.(yonetimden bir kisi yalan diyebilecek mi)? 100.000 simdi 150.000 Agustos ayindan itibaren 24 taksitte 250.000 Eskisehir ne zaman superlige cikarsa gerisi yalan!!!!!

0 1 Cevap Yaz
Esesli 5 Mayıs 2020 14:54

Yönetim olarak ugrasiyorsunuz eyvallah ama kusura bakmayın bu isin icinde bir is var. Bir adam önce sıcak bakip sonra soguk bakmaz kolay kolay. Boffin olayinda da once soguk bakti ceza yolladi sonra sicak bakti kabul etti ama is isten gecti. Yine ayni manzarayi goruyorum. Olaki 3. Lige dusmek durumunda kalirsak klubu tavsiye edip yeniden yeni bir takim kurmak olacak.

7 11 Cevap Yaz
serdar 5 Mayıs 2020 14:32

Eğer 3. lige gidersek hemen kulubu kapatıp yeniden yapılanmak gerekir.Baldan bir takım alıp adınıda eskişehir26spor koyarız 0 borçsuz takım kurarız alacaklılarda ne yaparsa yapsın.Bu taraftarla heryıl bir lig atlarız yoksa bu borç kapanmaz

9 10 Cevap Yaz
Eses

Ne kadar basit takımı fes edelim hemen yeni takım kuralım sonra o takımı hersene şampiyon yapalım ayrıca nasıl olacaksa kul hakkı yiyelim sporcunun teknik adama para vermeyelim çalışanların hakkını yiyelim sonra şampiyon diye bağıralım öylemi bunun adı sahtekarlıktık asla eskişehirin dürüst insanları buişin peşine düşmez ofikrini sen kendi işinde yap oldumu

2 1
Demir2626 5 Mayıs 2020 13:10

Yazık çok yazık! Neden oradasiniz. Hava atmak. İcinmi? Yandaslarinizi kulübe doldurmak için tesislerde çalışan gariban çalışanları isten cikarmaya gücünüz yetiyor degilmi? Paranız yoktu neden geldiniz yönetime. Biraksaydinizda Kayyuma gitseydi.sizden daha iyi yonetirlerdi. Gelen paralar ne oldu? Nereye gitti? Basın önüne çıkıp hava atmak İnsanlara hayal satmak değildir başkanlik. Pinto dosyası ne olacak şimdi. Hani pinto sıcak bakıyordu ödeme planiniza . Yeter ya bu kadarda olmaz yönetim. Bu kadarda insan kivirmaz . Beceriksizsiniz. Pinto dusursede dusurmesede siz miadinizi doldurduz. Çek elini istifa et yönetim Esesimin ustunden. Bu zamana kadar sizin gibi beceriksiz bir yonetim gellmedi. Gelen paralar nerede?Yardım dediniz taraftar ileri gelenler belediyeler ellerinden geleni yaptılar. Hepsini mi karsilayacaklardi. Öyle bir dünya yok. Parası olan yönetime talip olur . Başkanlık amigoluga tribünde bagirmaya benzemez. Yapamadiniz bari Edebinizle bırakın gidin. .

0 17 Cevap Yaz
Gol

Kayyum takım yönetmez kardeşim kayyum gelince fesih işlemi başlamıştır aktiflerini satar borçlara dağıtır sonrada fes olur külüp

1 2
Es 5 Mayıs 2020 12:30

Ücüncü lige bizi düsürürse 1 krş bile ödemeyin

6 11 Cevap Yaz
Sıtkı Sıyrılmış 5 Mayıs 2020 12:06

Adama gönderdiğiniz ödeme planını kamuoyuyla paylaşın o zaman ,biz bu parayı ödemek istemiyoruz elinden geleni yap der gibi hazırlanmış bir ödeme planı.(gerçekten gönderdiğiniz ödeme planını paylaşın,bende paylaşırım ama editör yayınlamıyor :))

1 16 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi