Eskişehirspor'un kabusu oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un kabusu oldu!
A
a

Kendi evinde oldukça başarılı bir performans sergileyen Eskişehirspor aynı başarıyı deplasmanda bir türlü gösteremiyor. Kırmızı Şimşekler, son olarak puan alması beklenen Afyonspor deplasmanından da eli boş döndü.

Sütiş Eskişehir
Ligde yaşam mücadelesi veren Eskişehirspor topladığı 12 puanla ligde 17’nci sırada yer alıyor. Kırmızı Şimşekler topladığı 12 puanın hepsini evinde almayı başardı. Evinde oynadığı karşılaşmalarda rakiplerine oldukça zorlu anlar yaşatan ve favori olmadığı karşılaşmalarda maçı kazanmayı başaran Eskişehirspor ne yazık ki aynı başarıyı deplasmanda gösteremedi. Şimşekler son olarak Afyon dahil oynadığı 7 deplasman maçından eli boş döndü.

Siyah Kırmızılı ekip Afyonspor deplasmanına oldukça umutlu gitti. Geçtiğimiz hafta Ümraniyespor’a karşı alınan beraberlikle özgüven aşılayan Kırmızı Şimşekler, Afyonspor karşısında puan çıkartacağına inanıyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı. Her zamanki gibi deplasmanda vasat bir futbol sergileyen Eskişehirspor rakibine 2-1 mağlup olarak 7’nci deplasman maçından da puansız ayrıldı.

Fıratcan golle tanıştı

Eskişehirspor’un genç ismi Fıratcan Üzüm Afyonspor karşısında gol atma sevinci yaşadı. Sezon başından bu yana girdiği pozisyonları cömertçe harcayan Fıratcan bir türlü golle tanışmamıştı. Genç futbolcu Afyonspor ile oynanan karşılaşmada şık bir gole imza attı. 49’uncu dakikada Cemali’nin gönderdiği topu göğüsüyle önüne indiren aynı zamanda rakibini de geçen Fıratcan düzgün bir vuruşla topu filelere yollamıştı. Fıratcan bu sezon ilk kez gol atma başarısı gösterdi.

Afyon savunması göz açtırmadı​

Eskişehirspor’un tek forveti olan Halil İbrahim Öner, Afyonspor karşılaşmasında istenilen performansı sergileyemedi. İleride yalnız kalan İbrahim Öner, adeta Afyon savunmasının içinde kayboldu. İbrahim’e gönderilen hemen hemen her top Afyonspor savunmasında kalıp daha sonra Es Es’in kalesinde ciddi atakların oluşması dikkatlerden kaçmadı. Ne yazık ki Teknik Direktör Fuat Çapa buna çare bulmakta oldukça gecikti.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 6 Aralık 2018 20:54

14 maç sonra artık Fıratcan'a da (dan dun! müsait olana atsana ya!) kimse top vermek istemiyor gibime geliyor, kendine oynayan dolu takımda, şimdilik daha fazla isim vermiyeyim.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi