Eskişehirspor'un hasretini bitireceğiz!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un hasretini bitireceğiz!
A
a

Eskişehirspor’un yeni teknik direktörü İlhan Var maçtan sonra oyuncularıyla yaptığı toplantıda iddialı konuştu. Var’ın “Gösterilen mücadeleden ötürü hepinizi tebrik ediyorum. Samsunspor maçında bu hasreti bitireceğiz. Sizlere güveniyorum” dediği öğrenildi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Bandırmaspor ile ligin 5’inci haftasında karşı karşıya geldiği ve ilk yarıda 1-0 öne geçtiği maçtan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Eskişehirspor’un böylelikle galibiyet hasreti 18 maça çıkmış oldu. Siyah Kırmızılı ekip geçtiğimiz sezon en son 8 Şubat 2020’de Altınordu karşısında galibiyet sevinci yaşamıştı. Es Es’in yeni teknik direktörü İlhan Var ilk maçında bu hasrete son vermeye çok yaklaştı.

Var inanıyor
Alınan 1-1’lik beraberliğin ardından Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var oyuncularına soyunma odasında seslendi. Gösterilen performanstan ötürü oyuncularını tebrik ettiği öğrenilen İlhan Var’ın bu galibiyet hasretinin Samsunspor karşılaşmasıyla sona ereceğine inandığını talebelerine söyledi.

Oyuncularını tebrik etti
Genç teknik adamın soyunma odasında, “Gösterilen mücadeleden ötürü hepinizi tebrik ediyorum. Samsunspor maçında bu hasreti bitireceğiz. Sizlere güveniyorum” dediği öğrenildi. Eskişehirspor, ligin 6’ncı haftasında yarın Samsunspor ile sahasında karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 19.00’da başlayacak.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi