Eskişehirspor'un golünde ilginç ayrıntı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un golünde ilginç ayrıntı
A
a

Eskişehirspor, Ankara TKİ ile oynadığı müsabakada Sergen Şakirler'in attığı şık kafa golüyle gündeme geldi. Ancak, bu önemli anın öncesinde dikkat çekici bir detay ortaya çıktı. İşte Sergen Şakirler'in golündeki ilginç ayrıntı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Ankara TKİ ile oynadığı karşılaşmada Sergen Şakirler’in kendisinin hazırladığı ve şık bir kafa vuruşuyla attığı gol konuşulmaya devam ediyor. Ancak bu golden önce önemli bir ayrıntı ortaya çıktı. Sergen Şakirler, 33’üncü dakikada yine net bir vuruştan yararlanamamış ve büyük üzüntü yaşamıştı. Kaptan Serdar Sudun ise üzüldüğünü gören Sergen’in yanına gidip takım arkadaşını motive etti. Sergen 39’uncu dakikada ise şık bir kafa vuruşu yaparak takımının eşitlik golünü attı. Sergen golden sonra sevincini kaptan Serdarla yaşadı. 

En çok forma giyenler belli oldu

Ligin ilk yarısını lider olarak tamamlayan Eskişehirspor’da bu sezon en fazla formayı Ercan Kuruçay giydi.

Ercan Kuruçay 1045 dakika, Mustafa Kartal 980 dakika, Serdar Sudun 912 dakika, Kaan Dora 880 dakika ,Kerem Eryılmaz 853 dakika, Barış Memiş 758 dakika, Kaan Aşnaz 729 dakika ,Sezer Akyüz 662 dakika ,İsmail Palta 523 dakika ,Erdin Üzer 460 dakika, Fatih Çakır 294 dakika, Ferit Özler 266 dakika, Doğukan Bülbül 253 dakika, Hakan Aydemir 201 dakika, Can Kılıç 161 dakika, Hasan Altınoluk 123 dakika, Beytullah Çamurlu 100 dakika ve Resul Karakoyun 90 dakika forma giydi. En az süre alan oyuncu ise Mehmet Erkut Şentürk oldu. Erkut sadece 59 dakika forma giydi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi