Eskişehirspor’un film gibi sezonu...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un film gibi sezonu...
A
a

Eskişehirspor'un çok büyük zorluklar çektiği Spor Toto 1. Lig’de bugün oynanan karşılaşmalarla heyecan noktalandı. Oldukça zor bir sezon geçiren Eskişehirspor sezonu 35 puanla 14’üncü sırada tamamladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, 2018-19 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlasa da kaldırılamayan transfer yasağı nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadı. Şimşekler sezonun ilk yarısında transfer cezası nedeniyle genç oyuncularıyla mücadele etmek zorunda kalan Kırmızı Şimşekler hedefini kümede kalmak olarak belirledi.

Play-Off için umutlanmıştık

Kırmızı Şimşekler ligin ilk yarısında çıktığı 17 karşılaşmada toplam 16 puan topladı. Siyah Kırmızılı ekibin genç oyuncuları büyük başarı yakalayarak camianın tüm umutlarını sezonun ikinci yarısına taşıdı. Sezonun ikinci yarısına ise Es Es transfer cezasını ortadan kaldırarak başladı. Şimşekler aldığı galibiyetle bir anda Play-Off için umutlandı.

Ancak art arda alınan mağlubiyetlerin ardından Eskişehirspor Play-Off potasından oldukça uzaklaştı. Siyah Kırmızılılar tekrar küme düşme hattına geriledi. Ancak Es Es bir çıkış daha yakalayarak ligin bitimine 3 hafta kala kümede kalmayı garantiledi. Şimşekler ligin son haftasında aldığı Boluspor mağlubiyetiyle ligi 14’üncü sırada tamamladı.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi