Eskişehirspor'un eski başkanlarına sert sözler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un eski başkanlarına sert sözler
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, TRTSPOR’da yayınlanan 1. Lig Gündemi programına konuk oldu. Demirbakan, Eskişehirspor'un geçmiş dönemlerdeki başkanları hakkında çok sert sözler söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’da yaşanan gelişmeler hakkında konuşan Demirbakan, “Eskişehirspor büyük bir potansiyele sahip. Bu potansiyel gücü ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bu potansiyel kongre salonlarında çıkmaz. Sahada çıkar. Sahada galibiyet alınca çıkar. 1-2 haftadır yönetimsiz çıkıyoruz maçlara. Ben idare işlere girmem. Kurum ve kuruluşlara, kişilere gitmedim. Yöneticinin işi kulübe kaynak bulmak ve sağlamaktır. Benim işim de sahada başarı yakalamaktır. Eskişehirspor’un şu anki hale gelmesinin nedeni bilgisiz yöneticiler yüzünden. Süper Lig’de oynarken bu kulüp çok kötü yönetilmiş” dedi.

Son olarak bugün oynanacak Erzurum maçı hakkında da konuşan Demirbakan, “Çok güçlü bir rakiple oynayacağız. Rakip bizim izin verdiğimiz kadar oynayacaktır. Taraftarımız en büyük gücümüz olacak. İnşallah sahadan galibiyetle ayrılacağız. Ben takımıma güveniyorum. Sezon sonunda bu takımı kümede bırakmayı kendime bir borç bir sorumluluk olarak görüyorum. İnşallah bu kötü günleri geçireceğiz. Daha önce 11’de 11 yaptığımız takımlarla oldu. Burada da 10’da 10 yaparız.” dedi.
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 24 Kasım 2019 12:35

" Süper Lig’de oynarken bu kulüp çok kötü yönetilmiş” ifadesini kullanmışsınız. Katılmamak mümkün mü

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi