Eskişehirspor'un bu haftaki maçında...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un bu haftaki maçında...
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Fuat Çapa dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Adanaspor maçı hakkında da konuştu. İşte Çapa'nın açıklamaları...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor'da Fuat Çapa dün bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Başkan Osman Taş ve yönetime ültimatom veren Çapa, “Yönetimle yapmış olduğumuz toplantıda net olarak ültimatom verdik. Yarına (bugün) kadar verilen sözler tutulacak. Olmazsa gerekeni kendi adıma yapmak zorundayım.” dedi. Çapa ayrıca bu Pazar günü deplasmanda oynanacak Adanaspor maçı hakkında da açıklamalarda bulundu.

İşte Fuat Çapa'nın açıklamaları

“Geçen sezon hatırlarsanız bir şey söylemiştim. Öne oynayan oyuncuların ne kadar değerli olduğunu, onların yeni sezonda hedefleri belirleyeceğini söylemiştik. Bunlar Marko Milinkoviç, Jesse, Sissoko ve Emre Güral. Ama bunlardan sadece bir tanesini Afyon kampında tam olarak görebildik, o da Jesse. Bugüne kadar 52 idman yaptık. Sissoko 52 idmanın sadece 4’üne katılabilmiş. Milinkoviç 7, Emre Güral ise 17 idmana katılmış. Diğer taraftar 52 idman yapmış 5 hazırlık maçı oynamış arkadaşları var.”

Henüz hazır değiller

“Bizim birinci ve ikinci bölgede fazla sorunumuz yok. Sıkıntı üçüncü bölgede. Sonucu alabilmek için hücumda üretken olmanız gerekiyor. Hazırlık maçlarında da bu sıkıntıyı gördük. Futbolcuları hazır olmadan oynatırsak uzun haftalar kaybedebiliriz. Marko Milinkoviç, Emre Güral’da bunlar geçerliydi. Hazır olmayan futbolcularımız var tabi ki. Sissoko’yu bu hafta kadroya alacağız.” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Ali 24 Ağustos 2019 13:23

Hocam sen dürüs değilsin hak etmeyen oyuncular kadroda , ne yazıkk, Paranın konuşulduğu yerde doğrular susarmış . Aynen öyle yazıklar olsun.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi