Eskişehirspor’un başına büyük dert açtı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor’un başına büyük dert açtı!
A
a

Eskişehirspor 2013-14 yılında Alper Potuk’u Fenerbahçe’ye 6 milyon Euro + Bienvenu ile Orhan Şam karşılığında vermişti. Orhan Şam, Es Es’e gelmeyi kabul etmese de Bienvenu Siyah Kırmızılı formayı giymeyi kabul etti.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Fenerbahçe’den geldi

Eskişehirspor 4 Haziran 2013’de Alper Potuk’u Fenerbahçe’ye satarken bunun karşılığında 6 milyon Euro ve Henri Bienvenu+Orhan Şam için İstanbul kulübüyle anlaşmıştı. Forvet hattında görev yapan Bienvenu, Eskişehirspor’a gelmeden önce Fenerbahçe’de sürekli tartışılıyordu.

Es Es’te de tartışıldı
Fenerbahçe’de gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Bienvenu, bu performansını Eskişehirspor’da da sürdürdü. Fransız futbolcu ligde 27 kupada ise 9 karşılaşmaya çıktı. Hem ligde hem de kupada toplam 10 gol atabilen Bienvenu istenileni veremedi. Bienvenu gösterdiği performansla camiayı memnun etmedi.

Kariyeri hep düşüşteydi
Tarihler 4 Eylül 2014’ü gösterdiğinde ise Eskişehirspor, Fransız futbolcuyla ile yollarını ayırdı. Karşılıklı olarak sözleşmesi feshedilen Bienvenu, ülkesine geri döndü ve 2. Lig ekiplerinden Troyes’e transfer oldu. Bienvenu, Troyes’ten sonra Birleşik Arap Emirlikleri ekibinden Al-Orooba’ya transfer oldu.

204 bin lira alacağı var
Eskişehirspor’dan ayrıldıktan sonra kariyerinde sürekli düşüş yaşayan Bienvenu şu an kulüpsüz. Fransız futbolcu Siyah Kırmızılı kulüple sözleşmesini karşılıklı olarak feshetse de hala alacağı bulunuyor. Es Es’in son yapılan kongresinde Bienvenu’ye Eskişehirspor’un 204 bin lira borcu var.

Ceza kapıda
Alacakları için Şimşekleri FIFA’ya şikayet eden Bienvenu’nun bu dosyası hala kapatılmadı. Günümüzde Es Es yönetimi, Bienvenu’nün bu dosyasını kapatmak için büyük bir uğraş veriyor. Eğer Eskişehirspor bu dosyayı kapatmazsa puan silme ve transfer cezası ile karşı karşıya kalacak.
 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
bas bas paraları 17 Ağustos 2020 14:25

Cincon başkanını dediği gibi....EsEs eski yönetimlerinden bazıları...Bas bas paraları Leyla ya..şarkısı mantığı ile hareket etmişler.

1 3 Cevap Yaz
Para Nerde 15 Ağustos 2020 16:15

Alper Potuk için alınan para nerde? Kulübün kayıtlarında öyle bir para girişi varmı? Eğer öyle bir para girişi olsaydı kulüp bu duruma düşmezdi. Yalnız ben bodrumda alınan evleri duydum ne derece doğru bilemem.

1 26 Cevap Yaz
Kadir 15 Ağustos 2020 13:59

Bedavadan ligde kaldık..Böyle ligde kalmak istemiyoruz. Keşke düşseydik.Zaten de 3-4 ay sonra bu gidişle düşeriz.

0 26 Cevap Yaz
2626 15 Ağustos 2020 13:57

Ligde kaldık diye asla sevinemiyoruz.Biliyoruz ki transfer asla yapılamaz.Kulup lisansı alınamaz.Borçlar ödenmez.Oyuncuların bir kısmı gitti.Kalsalar bile ne olacak.Bu oyuncular geçen sezan son sekiz maçta bir tek galibiyet alamadılar.Kısaca ligin ilk yarısını 1-2 puanla küme düşmüş takım olarak bitiririz.Ayrıca her maç 3 -4 gol yemesek diye dua ederiz.....Kapatın kardeşim kulubü.Rezil etmeyin taraftarı.Yeter artık. 250 milyon borçu yapanlar sürekli milleti kandıranlar ortaya çıksın. Atsınlar 3-5 er milyon..Kulup kutulsun...Ya da kayyuma devredin..Yeni bir takım kurulur rezil olmaktan kurtuluruz.

0 26 Cevap Yaz
Yazık 15 Ağustos 2020 13:45

Halil Ünal ve Mesut Hoşcan dönemi...Hiç bir oyuncuya tam olarak parası ödenmemiş. Nasıl olsa bizden sonraki yönetimler öder mantığı ile harman savurmuşlar.Kendi canları mı yanacak..Kendi şirketleri büyümüş EsEs 250 milyonla batmış.Yazık oldu Efsane EsEs e..

2 33 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi