Eskişehirspor'un 19 kişilik kadrosu belli oldu!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'un 19 kişilik kadrosu belli oldu!
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig’in 21. hafta maçında Kardemir Karabükspor deplasmanına çıkıyor. Fuat Çapa 19 kişilik maç kadrosunu belirledi. İşte kadrodaki isimler...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor bu sezon deplasmandaki tüm maçlarını kaybederek sevenlerini üzmüştü. Transfer yasağının kalkması ve lisansı çıkmayan futbolculara lisans çıkarılması işlemlerini halleden Eskişehirspor, 2. devrenin ilk maçında evinde Gençlerbirliği'ni 3-2 devirmeyi başarmıştı. Güçlü rakibini güzel bir galibiyetle yenen Eskişehirspor tüm camiayı sevince boğmuş ve umutlandırmıştı. Şimdi ikinci hedef deplasman şanssızlığını bitirmek.

Eskişehirspor, 21.hafta açılış maçında yarın Necmettin Şeyhoğlu Stadında saat 13.00’de Kardemir Karabükspor ile karşılaşacak. Bu sezon lig yarışında 9 deplasman maçından puan çıkartamayan ve 6 aydır deplasman galibiyetine hasret kalan Siyah kırmızılar, ligin dibine demir atan rakibi karşısında deplasman şassızlığına son vermek istiyor.

Fuat Çapa, nezaretinde Karabük maçı hazırlıklarının Eskişehir etabını tamamlayan ve Karabük seferine bir gün erken giden takım, bugün Karabük de yapacağı antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek.Sportif sakatlığı bulunan Mevlüt Çelik dışında eksik olmayan kafilede, 19 futbolcu yer aldı. Diğer taraftan yolculuk öncesi siyah kırmızılı futbolcular ile teker teker görüşen Başkan Kaan Ay, teknik kadro ve futbolculara iyi yolculuklar dileyerek, galibiyetle döneceklerine inandığını belirtti.

Teknik Direktör Fuat Çapa, Karabük kadrosuna 19 isim aldı. Forma giymeye hazır 19 kişiden oluşan deplasman kadrosu şu isimlerden oluşuyor. Sezgin Coşkun, Hakan Aslantaş, Melih Ağa, Ekrem Kılıçarslan, Ferhat Kiraz, Erdal Akdari, Kıvanç Karakaş, Bedirhan Altunbaş, Fıratcan Üzüm, Kemal İssah, H. İbrahim Öner, Fevzi Yıldırım, Mehmet Özcan, Jesse Sekıdıka, Furgan Polat, Cemali Sertel, İbrahim Sissoko, Furkan Balaban, Marko Milinkoviç.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi