Eskişehirspor'u yarınki maçta bekleyen tehlike

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u yarınki maçta bekleyen tehlike
A
a

Çarşamba günü Polatlı’da kötü oynayıp 3-1’lik skorla sahadan mağlup ayrılan Eskişehirspor yarın sahasında Geredespor’u ağırlayacak. Siyah Kırmızılı ekip taraftarının desteğini arkasına alıp Polatlı mağlubiyetini unutturmak istiyor. Gerede'nin deplasman karnesi ise Es Es'i bekleyen en büyük tehlike ancak Kırmızı Şimşekler taraftarına güveniyor.

Sütiş Eskişehir
Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Eskişehirspor, hafta içi mesaisinde geride bıraktığımız çarşamba günü Polatlı Belediyesi’ne mağlup olarak ilk kez yenilgisini almıştı. Siyah Kırmızılı ekip yaşanan bu Polatlı kazasını yarın telafi etmek için sahaya çıkacak. Şimşekler, sahasında Geredespor’u saat 14.00’te konuk edecek. 

Eskişehirspor’un 2 puan gerisinde yer alan 1926 Polatlı Belediyespor ve Çilimli Belediyespor bu hafta zorlu deplasmanda mücadele edecek. Polatlı, Ereğli Belediyespor’a
konuk olacak. Çilimli ise Alaplı Belediyespor virajında sahaya çıkacak. Es Es cephesi önce kendi maçını kazanıp sonra her iki takımın da takılmasını bekleyecek.

GEREDE DEPLASMANI SEVİYOR

Eskişehirspor’un Pazar günü sahasında ağırlayacağı Geredespor’un deplasman karnesi oldukça iyi.  Gerede, Es Es’ten sonra grupta en fazla puan toplayan takım. Eskişehirspor dış sahada 13 puan toplarken, Geredespor 12 puan topladı. Bolu temsilcisi hem Demirspor’u hem de Yunusemrespor’u Eskişehir’de oynanan maçlarda mağlup etmişti.

Geredespor’un deplasman performansı

Çilimli Belediye-Geredespor : 2-1
Demirspor-Geredespor : 1-2
Yunusemrespor-Geredespor : 2-4
Kaynaşlı Belediye-Geredespor : 0-1
Kırşehir Gençlik-Geredespor : 0-1
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi