Eskişehirspor'u katleden hakem!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u katleden hakem!
A
a

Edirnespor karşısında puan mücadelesine çıkan Eskişehirspor’u hakem Aykut Sergin astı…

Sütiş Eskişehir
Sahasında Edirne’yi ağırlayan Eskişehirspor maça çok etkili başlasa da 15’inci dakikada Edirne ilk pozisyonda golü bulsa da Es Es 37’de skoru eşitledi. Galibiyet golü için yüklenen Es Es’in rüzgarını hakem Aykut Sergin kesti.
40’ncı dakikada olmayan pozisyonda Edirne’ye penaltı çaldı, ikinci yarıda ise bizim penaltımızı vermedi. Maçı katleden hakem Sergin 3-1’lik mağlubiyetin başrolü oldu.

İyi başlamıştık
Maça hızlı başlayan Eskişehirspor 5’inci dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanatta topla buluşan Tolga Yakut çalımlarla ceza sahası içine girdi. Ceza sahası içinde Tolga’dan aldığı topu kaleye yollayan Onur Arı’ya kaleci izin vermedi. Dakika 9’da Eren Altıntaş, Tolga’dan aldığı topu kaleye yolladı ancak kaleci iki hamlede topu kontrol etti. Edirnespor 15’inci dakikada ilk bulduğu pozisyonda golü buldu. Paslaşarak kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde gelen ortaya kafayla yükselen Kaan Dorak takımını 1-0 öne geçirdi.

Sevincimiz 2 dakika sürdü
Eskişehirspor aradığı golü 37’nci dakikada buldu. Sol kanattan kullanılan taç ataşında Onur Arı topu çalımlarla ceza sahası içine kadar getirdi. Pasını 6 pasın içinde bekleyen Ömer Faruk’a aktaran Onur golü hazırladı. Ömer Faruk topa dokundu ve skoru 1-1’e getirdi. Bu golün sevinci sadece 2 dakika sürdü. 39’da Edirnespor penaltı kazandı. Bartu’nun hareketi sonrası hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Gencay Ertan penaltıyı golle sonuçlandırdı ve ilk yarıyı Edirne 2-1 önde kapattı.

Çok yüklendik ama olmadı
İkinci yarıya Es Es etkili başlasa da maçın hakemi skandal bir karara imza attı. 57’de ceza sahası içinde Eren’in şutunu savunma elle çıkardı ancak maçın hakemi oyunu devam ettirdi. 60’da ise Eren’in ara pasında Onur Arı kaleci ile karşı karşıya kaldı. Onur’un şutunu kaleci ayaklarıyla çeldi. Şimşekler eşitlik golü için yüklense de son vuruşlarda etkili olamadı. 90+1’de defansın arkasına atılan topta Atakan kaleciyi geçerek topu ağlarla buluşturdu. Maçı Edirnespor 3-1 kazanırken Es Es’in galibiyet hasreti devam etti.

Es Es’i katletti
Eskişehirspor ile Edirnespor arasında oynanan karşılaşmada hakem skandalı yaşandı. Maçı yöneten Aykut Sergin ilk yarıda olmayan pozisyonda Eskişehirspor aleyhine penaltı çaldı. Edirne penaltı golüyle 2-1 öne geçti. İkinci yarıda ise 57’de Eren Altıntaş’ın kaleye yolladığı topu savunma elle çeldi. Hakem Sergin bu pozisyonda devam kararı verince stadyumda hakeme büyük tepki yaşandı.  

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Aşkın Erdoğan 11 Ekim 2022 11:36

Katlemeye gerek yok takım zaten ölmüş selası verilmiş gömülmeyi bekliyor

0 2 Cevap Yaz
Metin 11 Ekim 2022 08:58

Bir de bu gece maçı merakı nedir?Gündüz çuvala mı girdi?

0 6 Cevap Yaz
Esk26 11 Ekim 2022 01:25

Ne olacak bu halemlerin bize yaptığı zulümler ben anlamıyorum ya herkez mi Eskişehirspora düşman oldu hayret bişey..

0 3 Cevap Yaz
n 10 Ekim 2022 17:49

hakem net sekilde maci katletti. iyi.bir oyun oynamasada esesin.bu sezon oynadigi en iyi macti

3 2 Cevap Yaz
es esli 10 Ekim 2022 14:41

Aykut sergin es es dusmanligin neden

0 5 Cevap Yaz
Osman 10 Ekim 2022 13:35

Lazım olur diye buraya yazıyorum merhaba Eskişehirspor merhaba bu stadta oynayacağı hiç bir maçı kazanamaz.

2 8 Cevap Yaz
Ahmet 10 Ekim 2022 13:25

Düzgün bir takım ve düzgün bir teknik direktör olsa mağlubiyetten başkalarını sorumlu tutabilirdik ama ikisi de yok.

1 2 Cevap Yaz
ERDEM 10 Ekim 2022 13:15

KOSKOCA ESKİŞEHİRSPOR A YAZIK ETTİLER YAZIK KONYADAN SAYGILARIMLA

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi