Eskişehirspor'u etkileyen 3 performans...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u etkileyen 3 performans...
A
a

Spor Toto 1. Lig’in 5. haftasından Denizlispor'a konuk olan Eskişehirspor'da 3 oyuncu olumlu ve olumsuz yöneriyle göze çarptı. Fıratcan Üzüm, Mevlüt Çelik ve Mehmet Özcan performanslarıyla dikkat çektiler.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un Denizlispor'a 4-1 yenildiği maçta sahada yine genç oyuncuları vardı. Farklı kaybedilen karşılaşmada Eskişehirspor'un genç oyuncularından Fıratcan Üzüm, Mevlüt Çelik ve Mehmet Özcan iyi ve kötü performanslarıyla göze batan isimler oldu.

Fıratcan çok kaçırdı

Eskişehirspor’un genç oyuncusu Fıratcan Üzüm, geçtiğimiz hafta Kardemir Karabükspor ile oynanan karşılaşmada tam 5 net gol pozisyonundan yararlanamamıştı. Üstündeki büyük şansızlığı Denizlispor karşısında atmak isteyen Fıratcan ne yazık ki bunu başaramadı. Denizlispor karşılaşmasında 3 net pozisyona giren genç oyuncu bu pozisyonları cömertçe harcadı. 19 yaşındaki oyuncu 77’nci dakikada yerini Kaan Gül’e bıraktı.
 

Mevlüt devam edemedi

Eskişehirspor’un genç defans oyuncusu Mevlüt Çelik, Denizlispor karşılaşmasında maça ilk 11’de başladı. İlk yarıda başarılı bir performans sergileyen 21 yaşındaki futbolcu ikinci yarıda ise şansız bir sakatlık yaşadı. Sol arka adelesinde çekme meydana gelen Mevlüt oyuna devam edemedi ve 55’inci dakikada yerini Cemali Sertel’e bıraktı. Mevlüt’ün son durumu bugün çekilecek mr sonucu belli olacak. 
 

Sahanın yıldızıydı

Eskişehirspor’un genç oyuncusu Mehmet Özcan, Denizlispor karşılaşmasında sahanın yıldızı oldu. 20 yaşındaki orta saha 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmadı. Hem hücuma hem de defansa büyük katkı veren Mehmet futbolseverlerin büyük beğenisini topladı. Top çalmalarıyla maça damga vuran genç oyuncu gelecek adına da umut vermeye devam ediyor. Mehmet, bu sezon Es Es’in orta sahadaki vazgeçilmez oyuncusu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Muharrem corten 18 Eylül 2018 15:03

Google anmehemt Özcan yazınca kaç top çaldı diye otomatik çıkıyor.biz sayamadik peki hiç mi istatistik veren bı yer yok.rekor kırdı bence maşallah genç kardeşimize

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi