Eskişehirspor'u düşündüren gelişme

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor'u düşündüren gelişme
A
a

Eskişehirspor ligin 2. yarısı için düşündüğü 2 transferi yapmak için çaba gösteriyor ancak yönetim listedeki 2 futbolcu için beklenmedik bir gelişme ile karşı karşıya kaldı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi ara transfer döneminde 2 futbolcu daha kadrosuna katmayı hedefliyor. Bölgesel Amatör Lig’de grubunda lider olan Çeşme Belediyespor’dan 1987 doğumlu orta saha oyuncusu Umut Kaya ve 1989 doğumlu kanat oyuncusu Aytaç Deniz’i listeye alan yönetim ilk görüşmeleri yaptı. Ancak her iki ismin de maliyeti yüksek. Görüşmelerini sürdüren yönetim, alternatif isimlerle de temas halinde.

ES ES’TE MESAİ BAŞLADI

Eskişehirspor Bölgesel Amatör Lig’in (BAL) 16’ncı haftasında 18 Şubat Pazar günü ilimizin bir diğer takımı Yunusemrespor’u konuk edecek. Siyah-Kırmızılılarda bu maçın hazırlıkları başladı. Pazar gününü izinli geçiren takım pazartesi günü tesislerinde toplanıp 13.30’da antrenmana başladı. Çalışmada takımın bir hayli moralli olduğu gözlendi. Planlarını 3 puan üzerine kuran takımda sportif sakatlığı geçen yeni transfer Cihan Çimen de antrenmanda yer aldı.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Emre 14 Şubat 2024 07:51

Yaşlı koşmayan futbolcunun yarardan çok zararı olur.

0 0 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi