Eskişehirspor transferlerde gaza basamadı! Sebebi...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor transferlerde gaza basamadı! Sebebi...
A
a

Eskişehirspor, Bölgesel Amatör Lig'de ikinci yarı için güçlü bir dönüş için kolları sıvıyor. Levent Kartop'un kamp raporuna dayanarak planlar yapılırken, yönetim maddi kaynaklarına göre stratejisini belirleyecek. Heyecan verici ikinci yarı için hazırlıklar başladı. Eskişehirspor taraftarı hangi isimleri görecek? İşte detaylar…

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor'un transfer stratejileri, Bölgesel Amatör Lig'in ikinci yarısında güçlü bir performans için planlamalarını sürdürüyor. Yönetim, teknik direktörleri Levent Kartop'un kamp raporu ışığında hareket etmek ve maddi kaynakları doğrultusunda transfer politikasını belirlemek konusunda titiz bir çalışma içerisinde.

Sezonun ikinci yarısına yönelik takviyeler için harekete geçen Eskişehirspor, ilk transferini eski futbolcusu Uğurcan Semizoğlu'nu kadrosuna katarak gerçekleştirdi. Ancak, Siyah Kırmızılı ekip transferde aceleci davranmayarak, yönetimin maddi kaynak arayışlarına odaklanması dikkat çekiyor.

Özellikle stoper, orta saha ve hücum bölgesine odaklanan yönetim, takımdan ayrılacak oyuncuları ve kadro dışı kalan isimleri belirleyerek transfer stratejisini şekillendirmeyi planlıyor. Teknik Direktör Levent Kartop'un, kamp sürecinin sonunda vereceği rapor da yönetim için belirleyici bir faktör olarak öne çıkıyor.

Yönetim transferde acele etmiyor

Bölgesel Amatör Lig’de sezonun ikinci yarısında takviye yapacak olan Eskişehirspor’da gözler yönetime çevrilmiş durumda. Yönetim bir yandan Levent Kartop’un kamp raporuna göre hareket etmeyi planlarken maddi kaynağına göre hareket edecek. 

Kaynak arayışları var

Sezonun ikinci yarısında en az 3-4 tane transfer yapmayı hedefleyen Eskişehirspor ilk transferini geçtiğimiz gün yapmış ve eski futbolcusu Uğurcan Semizoğlu’nu kadrosuna katmıştı. Siyah Kırmızılı yönetim transfer için aceleci davranmayacak. Bir yandan kaynak arayışlarını sürdüren yönetimin bir diğer yandan da Teknik Direktör Levent Kartop’tan kamp raporunu bekliyor.

Kartop bir rapor daha verecek

Stoper, orta saha ve hücum bölgesine transfer yapmayı planlayan yönetimin, takımdan ayrılacak ve kadroda düşünülmeyen isimlere göre hareket edecek. Ayrıca yönetimin acele etmediği bir diğer unsur ise teknik heyetten gelecek olan kamp raporu. Takımı günden güne tanımaya devam eden Teknik Direktör Levent Kartop’un kampın son günlerinde yönetime bir rapor daha vereceği öğrenildi. 

Maddi imkanlar kısıtlı

Eskişehirspor yönetimi transferde maddi durumu imkanları da göz önünde bulunduracak. Ara transfer döneminde yüksek paralar isteyen futbolcularla pazarlığa dahi girmeyen yönetim, kısıtlı transfer bütçesini iyi değerlendirmek istiyor. Es Es yapacağı transferlere bonservis bedeli ödemeyi düşünmüyor.
 

Kaynak : Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi