Eskişehirspor transfer yasağını kaldırmak için...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor transfer yasağını kaldırmak için...
A
a

Eskişehirspor'da transfer yasağını kaldırmak için büyük çaba gösteren Eskişehirspor İcra Kurulu gerekli olan parayı açıkladı.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor İcra Kurulu transfer cezasının ortadan kaldırılması ile ilgili en net bilgiyi açıkladı. Kulübün, 71 adet dosyadan imza almalarının gerektiğini belirtirken toplam 41 milyon 340 bin liraya ihtiyacın olduğunu belirtti. Divan Kurulu üyesi Avukat Yusuf Ünal yaptığı açıklamada kulübün kime ne kadar borcu olduğunu kulübe gelen herkesin öğrenebileceğini belirtti.

Futbolculardan kaynak borçlar (49 oyuncu): 33 milyon 850 bin 

Teknik Direktör ve antrenör borçları (17 kişi): 4 milyon 609 bin

Menajer borçları (2 kişi): 171 bin 400 lira

Diğer kulüplere borçlar (3 kulüp): 2 milyon 708 bin

Toplam: 41 milyon 340 bin 31 lira 9 kuruş.

Not: Eskişehirspor icra kurulu bu dosyalardaki ücretin yapılacak pazarlıklarla indirim yapılabileceğini söyledi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Es Es 26 13 Ocak 2019 03:29

Yuh ne hani Ünal dosyaların %85 ini hallettim geriye %15 kaldı demişti. sayıyorum 68 kişiye ve 3 kulübe borç varmış. Ulan bu kadar yalancılık olurmu UTANMAZLAR. Demekki dosya sayısı 71 degil 380 civarındaymış. Hesap ortaya çıktı demekki bugüne kadar halktan, esnaftan, Belediyelerden, seçilmişlerden, Devletten, firmalardan, sponsorlardan, TFF'den, yayın haklarından, maç gelirlerinden ve en önemlisi yanında yüzlerce insanı çalıştıran zenginin cebine göz koymuş olanlar. Gelen gelirleri hiçbir kimseye ödeme yapmamışsınız. Hesapta vermiyorsunuz. Size ve size hesap sormayanları ALLAH'IM sizlere bildigi gibi yapsın.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi