Eskişehirspor transfer için düğmeye bastı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor transfer için düğmeye bastı
A
a

Eskişehirspor devre arasına girilirken transferde de harekete geçiyor. BAL 6. Grup’ta ilk devreyi lider kapatan Es Es'te yönetim de transfer için düğmeye bastı. İşte Eskişehirspor'da gidecek ve kalacaklar...

Sütiş Eskişehir
BAL 6. Grup’ta ilk devreyi 2 puan farkla lider tamamlayan Eskişehirspor yönetimi, Pazar oynanan Ankara TKİ maçı sonrası pazartesi akşamı tesislerde bir araya geldi. Takım izne çıkarken mesaiye devam eden yönetim pazartesi akşam tesislerde toplantı yaptı. Yönetim kurulu devre arası planlaması ve transfer çalışmaları için düğmeye bastı. Başkan Erkan Koca takıma 4-5 takviye yapacaklarını, bunun için sıkı çalıştıklarını belirtti.

Takımda kalacaklar

Eskişehirspor’un başarılı futbolcuları İsmail Palta ve Erdin Üzer’in talipleri artmaya başladı. Kadroda direk oynayan hiçbir oyuncuyu göndermek istemeyen Eskişehirspor yönetimi, bazı takımların listesinde olan Erdin ve İsmail’in ayrılmasına müsaade etmeyecek. Özellikle İsmail Palta, İbrahim Baş döneminde forma şansı bulamadığı için menajerler tarafından kulüplere önerilmişti.

Sultanbeyli forması giyecek

Sezon başında transfer edilen ancak beklentinin çok altında kalıp forma şansı bulamayan Erkut Şentürk, TFF 3.Lig ekiplerinden Sultanbeyli ile anlaştı. 3.Lig 4.Grup’ta 14 puanla 11’inci sırada yer alan İstanbul ekibi ile anlaşan Erkut’un önümüzdeki günlerde resmi imzayı atarak kampa katılacağı öğrenildi. Erkut ikinci Eskişehirspor kariyerini 3 maçta 1 asist ile noktaladı.

Doğukan da yolcu

Eskişehirspor’un sezon başında kadrosuna kattığı 2002 doğumlu Doğukan Bülbül ayrılış aşamasına geldi. Şimdiye kadar oynadığı futbolla takıma fayda sağlayamayan genç futbolcu ile ipler Ankara TKİ maçında kopma noktasına geldi. Oyuna 46’ncı dakikada giren daha sonra 70’nci dakikada oyundan alınan Doğukan tepki göstererek soyunma odasına gitmişti. Takımda kalmak istemeyen Doğukan ile yönetimin görüşme yapacağı öğrenildi. 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi