Eskişehirspor telafi peşinde

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor telafi peşinde
A
a

TFF 3. Lig’de yarın ve Pazar günü 11’inci hafta maçları oynanacak. Es Es’in en yakın rakipleri şampiyonluk mücadelesi verecek takımlarla karşı karşıya gelecek.

Sütiş Eskişehir
Şimşekler kazanması, rakiplerinin ise puan kaybetmesi halinde 14’üncü sıraya kadar yükselebilir.Eskişehirspor ligin 11’inci haftasında 13 Kasım Pazar günü Ağırspor’u ağırlayacak. Ligin alt sıralardan kurtulma adına kritik bir mücadeleye çıkacak olan Eskişehirspor’da tüm planlar galibiyet üzerine yapılmış durumda. Geçen hafta Amasyaspor deplasmanından hezimetle dönen Siyah Kırmızılı ekip, taraftarı önünde telafi peşinde olacak.

AVANTAJLI HAFTA OLABİLİR
Eskişehirspor için alt sıralardan kurtulma adına avantajlı bir hafta olabilir. Es Es’in en yakın rakiplerinden Amasyaspor ve Şile Yıldız bu hafta sonu şampiyonluk kovalayan ekiplerle karşı karşıya gelecek. Haftanın açılış maçında Es Es’in 2 puan üzerinde olan Amasyaspor, deplasmanda Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

ŞİLE LİDERİ AĞIRLIYOR
Eskişehirspor’un yine 2 puan üstünde olan ve 14’üncü sırada yer alan Şile Yıldız ise bu 13 Kasım Pazar günü sahasında lider Yeni Mersin İdmanyurdu’nu ağırlayacak. BU karşılaşmaya Mersin ekibi favori olarak çıkıyor. Amasyaspor ve Şile’nin yenilmesi, Eskişehirspor’un ise Ağrı’yı yenmesi halinde Şimşekler 14’üncü sıraya yükselecek.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Kartal 11 Kasım 2022 10:21

Şu hale bak.. Es-Es’in rakipleri Şile, Amasya, Ağrı vs ne günlere kaldık.. Bir zamanla süper fırtınalar estiren Es-Es’in en kısa zamanda asıl yerine dönmesi dileğiyle ….

1 6 Cevap Yaz
Zippo 11 Kasım 2022 10:11

Amasya maçı 6 puanlık maçtı bu maçın telafisi olmaz...Telafi etmek için 2 deplasmandan 4 puan çıkarmamız lazım Agri sporu ise 3 puan kesin almamız lazim

0 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi