Eskişehirspor Teknik Direktörü Var: Galibiyet serisi yakalayacağız

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Teknik Direktörü Var: Galibiyet serisi yakalayacağız
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, ES TV’de yayımlanan 90+3 Programı’na açıklamalarda bulundu. Takımın galip gelememe stresi yaşadığını belirten Var bunu düzelteceklerini söyledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor Teknik Direktörü İlhan Var, ES TV’de yayımlanan 90+3 Programı’na açıklamalarda bulundu. Takımın galip gelememe stresi yaşadığını belirten Var bunu düzelteceklerini söyledi.

Üstüne koyan bir takımız
“Basit bir gol yemeseydik çocuklarımız bütün prangalarını kırmış olacaktı” diyen Var, “Geldiğimiz günden bu yana üstüne koyan bir takımımız var. Üzülmeyi bir kenara bırakacağız artık. Gol yollarındaki sorunumuzu gidermeye çalışıyoruz. Keçiören ve Adana Demirspor maçlarında bu işi bitireceğimize inanıyorum. Bu işi çözeceğiz artık gol yollarındaki sorunu bitireceğiz. Akhisarspor maçından mağlubiyet beklemiyorduk” dedi.

Kendileriyle gurur duyuyorum
Var ayrıca, “Önümüzde iki zorlu maçımız var. Ondan sonra Altınordu, Tuzla, Giresun, Balıkesir, Menemen, Bursaspor ve Boluspor ile oynayacağız. Bu maçlarda artık tavan yapmamız gerekiyor. Onun için çalışıyoruz ve mücadele ediyoruz. 3 puan bu oyunun en iyi dostu. Biz de artık dostumuza sarılmak istiyoruz. Geldiğimizden bu yana bir sistem oturtmaya çalıştık. Oyuncularımız bunu kavradı. Bu sisteme bağlı kaldıklarında neler yapabileceklerini ve rakiplerini ne hale düşüreceklerini gördüler. Ben kendileriyle gurur duyuyorum” dedi.

Çok iyi mücadele ettik
Galibiyet serisi yakalayacaklarını söyleyen Var, “Futbolcuları Akhisarspor maçı sonrası tebrik ettim. Kendileri çok iyi mücadele ettiler. Bir tek beceriksizliğimiz kaldı. Gol yollarındaki sorunumuz kaldı. Uzun süren galibiyeti hasretini bitireceğimize inanıyorum. Tam tersine galibiyet serisi yakalayacağımıza inanıyorum. Çocuklar bunu yapacak güçte. Tek korkum virüs. Bu virüsü takımdan uzak tutmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Stres içindeler
Futbolcuların stres içinde olduğunu söyleyen Var, “Galip gelememenin stresini yaşıyorlar. Sahada bir acelecilik var. Bunu bitirmek için artık bir antrenman programı yapacağız. Kazandığımız topları çok basit bir şekilde kaybediyoruz. Final paslarında çok basit hatalar yapıyorlar. Son maçtaki kadromuz hemen hemen ideal kadromuz. Hücum hattında bir arayış içindeyiz. Tamamlayıcı bir futbolcu arıyoruz. Bu genç veya deneyimli oyuncu olacak” dedi.

İyi şeyler yapacağız
“Ben puan hesabı yapmak istemiyorum” diyen Var, “Puan hedefi koyarsak takım üzerinde bir baskı oluşturmuş oluruz. Biz her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Hiçbir maçtan puansız ayrılmak istemiyoruz. Öyle güzel şeyler oturdu ki takıma, biz bu takımın çok iyi şeyler yapacağına inanıyoruz. 16 yaşındaki Buğra oyuna girdi neler yaptı gördünüz, Bilal neler yapıyor görüyorsunuz. 15 gün önce amatör lisansı olan Onur’un şimdi neler yapmaya çalıştığını görüyorsunuz” dedi.

Taraftar olsaydı…
Taraftarın eksikliğini hissettiklerini söyleyen Var sözlerini şöyle tamamladı; “Akhisarspor maçında tribünde taraftarlarımız olsaydı bambaşka bir maç olurdu. Tek isteğimiz tribünde taraftarımızın olması. Bu takıma yapılacak en büyük yarar bu olur. Eskişehirspor taraftarına söyleyecek bir sözümüz yok.”

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi - Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Deli Ruhi 25 Kasım 2020 11:58

Sayın Var Basın önünde kameralara konuşurken hep üst üste koyuyorsunuz da , sahaya gelince ne hikmetse her şey aynı tas aynı hamam. ister üst üste koy ister alt alta beni ilgilendirmez. beni ilgilendiren Esesin galibiyeti. Futbol Hatice'ye bakmaz neticeye bakar. Yönetim gibi siz ve ekibinizde beceriksiz ve başarısız olduğunuz için maalesef yeniliyoruz ve bir gıdım ilerleme yok. Ne hikmetse esese gelen hocalar kameralar basın önünde atmayı tutmayı çok seviyor. çeneniz işleyeceğinize bu takımı nasıl başarılı yaparım diye kafa yorun sahada uygulayın....

0 0 Cevap Yaz
selçuk 5 Kasım 2020 08:15

coşkun demirbakan gibi konuşmaya başladın. :)

0 4 Cevap Yaz
S AKIN 4 Kasım 2020 15:33

Çok zor hocam.seri yakalamak sezon sonuna kadar üç maç alamazsınız ben 43 yıllık esesliyim eski maçları izliyorum da yıkılıyor. Um nereden nereye

1 9 Cevap Yaz
ESES 4 Kasım 2020 12:52

HOCA SEN DE BOŞ BOŞ KONUŞMAYA BAŞLADIN ADANA DEMİRSPOR MAÇINDAN SONRA SENİ KİMSE TUTAMAZ KENDİN İSTİFA EDER GİDERSİN BURAYA YAZIYORUM.. TAKIMA HİÇBİR ŞEY VEREMEDİM DEMİYORSUN SERİ GALİBİYETLER ALACAĞIZ DİYE MİLLETİ KANDIRIYORSUN.. SÖYLEDİĞİNE ANCAK KENDİN İNANIRSIN.. BAK BEN KAÇ HAFTA ÖNCESİNDEN YAZIYORUM 2 MAÇTAN FAZLA GOL YEME YETER.. NE KADAR GOL YİYECEĞİMİZİ İNANIN ÜZÜNTÜMDEN DOLAYI YAZAMIYORUM...ÇÜNKÜ SİZ TAKIMA HİÇBİRŞEY VEREMEDİNİZ AMA BUNU GÖREN YÖNETİCİ BAŞKAN YOK...BEN SÖYLÜYORUM.....

3 6 Cevap Yaz
Nikola 4 Kasım 2020 12:02

Hocam herşeyin iyiye gitmesini sizden daha fazla isteriz emin olun.. Ama 2. ve 3. bölge arasındaki bağlantıyı kuramazsak işimiz çok zor.. Yani bir oyun kurucuya ihtiyaç var gibi görünüyor.. Ben olsam 2 ön libero ve bir 10 numarayla oynamayı tercih ederim.. Sizin sisteminizde Kıvanç 6, Mehmet ve Berkay 8 numara pozisyonunda oynamaya çalışıyor fakat Mehmet ve Berkay'dan 8 numara yaratmak biraz zor.. Mehmet iyi bir kesici, topla ilişkisi çok iyi değil, bileklerine 8 numara pozisyonu için yeterince hakim değil, Berkay ise kapalı kutu.. Bence Kıvanç ve Mehmet çift ön libero, Buğra veya Hamed'den birisi de 10 numara pozisyonunda olmalı.. Bandırma maçında Hamed o bölgede rakibe iyi baskı kurmuş ve oyun kurmalarını engellemişti.. Sol kanatta da Alperen'e şans vererek form tutmasını sağlamalısınız.. Forvette de tabiki Onur Arı oynamalı..

1 10 Cevap Yaz
bir varmış, hiç galibiyet yokmuş 4 Kasım 2020 11:36

ne yeyip ne içiyorsunuz merak ediyorum, hele deyinde bizde yeyip bizde içek kardeş. tatar mustafa parak yok diyor herkese yardım çağrısında bulunuyor, ama kulube getirdiği adamlara verdiği paralaradan hiç bahsetmiyor. Tatar Mustafa hakkatten ne yapıyorsun sen.

1 8 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi