Eskişehirspor TBMM'de konuşuldu! Transfer yasağı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor TBMM'de konuşuldu! Transfer yasağı...
A
a

Eskişehirspor Kulübünün yaşadığı maddi zorluklar ve transfer yasağı CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer tarafından mecliste dile getirildi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor'un sorunları TBMM'de. Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehirspor Kulübünün içinde bulunduğu durumu mecliste dile getirdi.

Çakırözer yaptığı açıklamada, “Taraftar kültürü ve başarıları ile Anadolu Kulüplerine örnek olmuş Eskişehirspor’umuz, ne yazık ki zor günler geçiriyor. Yaşanan maddi kriz nedeniyle yeni sezonda transfer yasağını aşamayan Eskişehirspor’umuz alt yapıdaki oyuncularla lige devam etmek zorunda. Siyah kırmızılı formayı giyen genç oyuncularımız her hafta giydikleri formanın hakkını veriyorlar. Aldıkları galibiyetler ve gösterdikleri performans, Türk futbol kamuoyunun gündemini yaratıyor. Buradan tebrik ediyoruz ama Eskişehirspor’un ihtiyaçları var. Spor Toto da bekleyen 3 Milyon TL. alacağı var. Transfer yasağının kaldırılmasına ihtiyacı var. Federasyonun denetlemeyi yapmaması nedeni ile bir sorun. Ya af çıkarılsın, ya da transfer yasağının kaldırılmasını istiyoruz” dedi. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli 8 Kasım 2018 18:03

Helal olsun Utku Bey e.

0 3 Cevap Yaz
Allı turnam 8 Kasım 2018 18:01

Dile getirdide ne oldu ? Kuru kuruya kurbanın olayım.Yani DALKAVUKLUK....En kolay şeyyyyyyyyyyyyyyy.......................

2 0 Cevap Yaz
Mustafa 8 Kasım 2018 14:14

inşallah uyuyan Akp Eskişehir milletvekilleri de uyanırlar.

1 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi