Eskişehirspor taraftarının sitemi var!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarının sitemi var!
A
a

Eskişehirspor taraftarları, Adana Demirspor deplasmanına gidebilmek için seferberlik başlattı. ETB Başkanı Diri, “Kendi imkanlarımızla elimizden geleni yapıyoruz. Eskişehirspor taraftarı olarak 3 yıldır dilenci gibi olduk. Herkesten 3-5 toplamaktan kampanya yapmaktan biz de bıktık, millette para vermekten bıktı” dedi.

Sütiş Eskişehir

TAKIMIN YANINDA OLACAKLAR

Lig maratonunun 8.haftasında Pazar günü deplasmanda Adana Demirspor’un konuğu olacak Eskişehirspor’u, zorlu maçta yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar, kendi imkanları ile maça gitmeye çalışacak.

KAYITLAR BAŞLADI

Deplasman organizasyonu için hazırlıklara başladıklarını belirten Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, Adana Demir deplasmanına gitmek isteyen taraftarın Mevlüt Gün’e isimlerini yazdırmasını istedi.

OTOBÜS SEFERERLİĞİ 

Cumartesi günü yola çıkacaklarını ve otobüs arayışlarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Diri, 

“Şu an otobüs yok. Arayışlarımız devam etmekte. Ücretsiz Bulduğumuz kadar otobüs sonrasında fiyat (30-40 lira) belirleyip toplanan parayla ne kadar eksik varsa o kadar otobüs kaldırmaya çalışacağız. 

DİLENCİ GİBİ OLDUK

Kendi imkanlarımızla elimizden geleni yapıyoruz. Eskişehirspor taraftarı olarak 3 yıldır dilenci gibi olduk. Herkesten 3-5 toplamaktan kampanya yapmaktan biz de bıktık millette para vermekten bıktı. 

KİMSE BİR ŞEY YAPAMIYOR

Kimse de bu yaptıklarımızı görüp destek olmak için bir şey yapmıyor. Kulübün durumu da ortada onlar da bir şey yapamıyor. 

ESKİ BORÇLAR ÖDENMEDİ

Kendi otobüs firmamıza da eski başkan Mesut Hoşcan döneminden kalan, eski başkan Halil Ünal döneminde de hiç ödenmeyen yaklaşıl 200 bin lira borç bulunuyor. 

LAF SÖYLEYİNCE SUÇLU OLUYORUZ

Bu yüzden deplasmanlara gidemiyoruz. Kimse de yardım etmiyor. Kulübün alt yapı gururlarını taşıyan Tepebaşı Belediyesi hariç kimse el uzatmıyor. Sonra belediyelere laf söyleyince suçlu oluyoruz. Unutmadan söyleyelim AdanaDemir geçen sene buraya 40 otobüs Belediyeden alarak gelmişti.” 

(Kaynak: Eskişehir Yenigün Gazetesi)

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi