Eskişehirspor taraftarından uyarı: Sabrımız kalmadı!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarından uyarı: Sabrımız kalmadı!
A
a

Eskişehirspor taraftar grupları ortak bir basın açıklaması yaparak Eskişehirspor futbolcularına uyarılarda bulundu.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Eskişehirspor taraftar gruplarının "Sabrımız kalmadı" başlığı ile yaptıkları ortak bir basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Değerli Eskişehirspor Futbolcuları, eski adıyla BİZİM ÇOCUKLAR!
Öncelikle şunu kabul edelim ki; artık hiçbiriniz çocuk değilsiniz! Son 3 yılda aranızda menajer oyunları çevirecek kadar, kulübü TFF’ye şikayet edecek kadar büyüyenler oldu. Tabii hala sahada yürüyerek, 1. Ligde 15 maça çıkıp gerçekten üst ligde oynayabileceğini düşünüp hayal dünyasından çıkış yapamayan, zihinsel anlamda büyüyemeyen arkadaşlarımız da olmadı değil.
Beyler, öncelikle şunu unutmayın ki; Ahmetler, Mehmetler gelip geçicidir. Asıl olan Eskişehirspor Kulübü, arması ve formasıdır. Hangi şartlarda olursak olalım bu şanlı formayı terletecek futbolcu bulunacak, bizim bağlılığımız ve desteğimiz mevcut şartlarda var olanlara her zaman devam edecektir.
Eskişehirspor formasıyla bizlerin önüne çıktığınız ilk maç olan Balıkesirspor karşılaşmasını hatırlayın. Heyecandan tir tir titreyen dizlerinizi, Cemali’nin golünde hissettiklerinizi ve son dakikada İbrahim Halil’in yaşattığı sevinci hatırlayın. Ankara’da 5 yediğinizde maç sonu sizleri alkışlayanları, Afyon’da ‘SEVİYYORUZ İŞTE VAR MI DİYECEĞİN!!’ diye haykıranları, sen neredeysen orada olanları hatırlayın ve şunu hiç unutmayın: Eskişehirspor çocukları hangi pozisyonda olursa olsun, ne şartlarda olursa olsun her zaman ileriyi hedeflemeli, her zaman mücadelesini vermeli ve gece yastığa vicdanı rahat bir şekilde kafasını koymalıdır.
Eskişehir çocuğu üst ligde ‘bana yedek olmak yeter’ dememelidir. Eskişehir çocuğu her zaman en iyisi olmak ve bu şehri her yerde en güzel şekilde temsil etmek zorundadır.
Eskişehir çocuğu, Sezgin ve Kıvanç abileri kadar sahada koşmuyorsa burada bir sorun var demektir. Yenilseniz bile sahadaki hırsı ve mücadeleyi görmek istiyoruz.
Bir futbolcu grubunun istisnalar hariç, 3 yıldır kendini geliştirmemesi kabul edilemez. Siz hiç tribünlerde 3 yıl art arda aynı pankartı gördünüz mü? Siz hiç 2 yıl art arda aynı koreografiyi gördünüz mü? Eskişehirspor camiası futbolcusuyla, taraftarıyla ve yönetimiyle kendini geliştirmek zorundadır. Son kez örneklerle belirtmek istediğimiz şudur ki;
Konya’da, kupa finalini kaybedip, takımı ‘Şampiyon’ diye çağırarak bağrına basan insanların derdi skor olamaz, Hürriyet ve Sezgin abilerinize sorabilirsiniz.
Şampiyonluğa oynarken Denizli’de kaybedip belki şampiyonluğun kaybedildiği maçın sonrası takımı çağırıp destekleyenlerin derdi skor olamaz, Hürriyet abinize sorabilirsiniz.
Sizler 5 yerken, sizler kaybederken kapıda sizler için para toplayan, sizler için mücadele eden insanların derdi skor olamaz. Bunu kimseye sormanıza gerek yok, kendiniz yaşadınız, kendiniz gördünüz.
Bizler efendiliğin her zaman Eskişehirspor tribünü mensuplarının asli duruşu olmasını savunurken üzülerek söylüyoruz ki; üstünüzdeki forma terlemeyecekse, soyunma odasında nefes nefese kalmayacaksanız, en başından haberimiz olsun, sizi destekleyip sahiplenmeyelim.
Ama şunu unutmayın ki; çıktığınız ilk maçta heyecandan titreyen dizlerinizi, baskıdan ve korkudan da titretmesiniz biliriz.
Tüm oluşumlar olarak sizleri uyarıyoruz.
Çıkın formanın hakkını verin, sizin ıslanmayan formanız bu şehrin gözyaşlarıyla ıslanmak zorunda değil. Yok yapamam diyorsanız, formanın hakkını verecek genç kardeşlerinize yolu açın ve bizler de skor ne olursa olsun onların arkasında duralım.
Ümraniye maçında, geçtiğimiz 3 haftada yaşadıklarımızı yaşamamak ve bu şehrin öz çocuklarının mücadelesine şahit olmak ümidiyle, Allah’a emanet olun!

NEFER-ALTES-EFELER
BANDOESES-ÜNİESES-BKŞDER
ESKOD-İZMİRESES-BURSAESES
NEFERBURSA-KKŞ-ANTALYA ESES
İZMİR’İN KIRMIZI ŞİMŞEKLERİ-ESPARTA-KARADENİZESES
KARABÜKESES-BİLECİKESES-222 TAYFA-MÜNFERİTAYFA-ATİNEFES
WHİTEBOYS-SEMT ÇOCUKLARI
KÜTAHYAESES-MARMARİSESES-AFYONESES-ANKARAESES
ETB ORTAK BASIN AÇIKLAMASIDIR.

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Nokta 8 Ekim 2020 19:54

Taraftar liderleri murat diri başta olmaküzere kulüp başkanlarından para istemeyin deplasmana kendi paranızdan gidin. Para topla mayın

0 3 Cevap Yaz
pompeo 5 Ekim 2020 15:33

Kulübü yiyip bitirenlere de ayni tarzda racon kesebilseydin ... harbi delikanli derdik .... sen gittin gencecik sporculara kestin raconu ... kahramansiniz ... delikanlilik sizden sorulur ...

1 3 Cevap Yaz
eses 5 Ekim 2020 09:34

murat diri eses e yapacagın en büyük iyilik yandaşlarını eses ten istifa edip uzaklaşmanız olacaktır.

0 4 Cevap Yaz
Dik Duruş 4 Ekim 2020 09:36

sabır kalmadı ama napcaz tatar mustafayımı göndercez :) hoca gıttı topcu alamıyoruz :) hadi diri pasa tatar mustafa istifa de )

0 4 Cevap Yaz
Es es li 4 Ekim 2020 09:14

Yönetim iyi giderken çıkar peşinde koşup basbas istifa sloganları attıran diri ve yandaşları şunu unutmayın ki alın teri ile tüm zorluklara rağmen mücadele ederken çocuklara ne sizin sabrınız ne de başka kimsenin tek kelime söylemeye haddinize düşmez sizin yüreğiniz yetip yönetime tek kelime edemezken bu açıklamayı yapmak yine bu takım için değil çıkar peşinde koştuğunuzun göstergesidir. Sizlerde bu şehrin sabrını zorlanmadan kendinize gelmeniz tüm şehrin ortak kanısıdır. Allah'a emanet olun

1 10 Cevap Yaz
ESES 1965 3 Ekim 2020 23:53

Bu takımı süper liğden düşüren taraftarlar. Süper liğe çıkmamıza engel olan taraftarlar. Bugüne kadar omuzlarda getirip küfürlerle kovan taraftarlar. Kulübün tüm gelirlerini buharlaştıranlara hesap sormayan taraftarlar. İstanbul takım taraftarlarına bizans diyen ama Antalya'daki mahkeme durumalarına gelen 3 tane tribün liderlerine ADAM gibi ADAMLARMIŞ diye hitap eden taraftarlar. Eskişehirsporun gelirleriyle ballı PARİS geceleri yaşayan taraftarlar. Her daim kendi deplasman giderlerinin karşılanması için kulüp adına Eskişehir halkından, esnafından, iş verenlerinden yardım toplayan taraftarlar. Seçim dönemlerinde ikdidar yalakalığı yapıp spora politika ve siyaset bulaştıran taraftarlar. YETER ARTIK BİZİMDE SİZLERE " SABRIMIZ " KALMADI.

0 10 Cevap Yaz
Mert 3 Ekim 2020 22:05

Osman Taş’ı başımıza getiren Murat Diri konuşmuş 👎🏼

0 10 Cevap Yaz
Beyaz 3 Ekim 2020 18:10

Eskişehir’deki hangi teknik adam yapabilir bu işi hiç biri

2 1 Cevap Yaz
es

senin futbol belgen var mı kardeşim konuşuyorsun...çık sen yap o zaman çok merak ediyorsan..

0 1
es 3 Ekim 2020 15:56

siz taraftar olarak hiç eskişehirli teknik adamlara sahip çıktınız mı hayır. ne var dışardaki teknik adamlarda uzaya füze mi fırlatıyorlar... onların sahip oldukları diplomaya bizim teknik adamlarımız da sahip. bu yüzden biz birbirimize sahip çıkmazsak dışarıdan gelirler paraları alırlar giderler bizde bakarız arkadaşlar. önce birbirimize inanacağız..kim eleştirdi başkan aile dostunu getirdi diye kimse...bizim arkadaşlarımıza teklif götürüldümü hayır.. hala devam ediyor yabancı merakı anlamıyorum...o yüzden kimse konuşmasın... bizim arkadaşlarımız 20 maç başarısız olsa yerin dibine sokarlardı... bu iş proje işi arkadaşlar başka türlü bu kulüp kurtulmaz anlayın artık....

1 10 Cevap Yaz
eses 3 Ekim 2020 15:49

Bir futbolcu grubunun istisnalar hariç, 3 yıldır kendini geliştirmemesi çocukların değil buraya teknik adam diye gelenlerin sorunuydu...herkes kulübü kandırmaya çalışıyor...bizim yönetimde buna inanıyor..buraya gelen teknik adamlar teknik adamlık değil başkanlık yöneticilik yapmaya geliyor buna Fuat çapa da dahil...açıklama yapacakları kadar teknik adamlık yapsalardı şimdi takım farklı yerlerde olurdu....bunu anlayacak yönetim ancak bu işin içinden gelen arkadaşlarla olur. yoksa futbolu ülkede herkes biliyor görüldüğü gibi....

2 6 Cevap Yaz
2626eses 3 Ekim 2020 13:26

evet bizim de sabrımız kalmadı. osman taşı getirip pişkin pişkin hala daha taraftarım diye dolaşanlardan sabrımız kalmadı. alpay özalan istifa seslerini susturmaya çalışanların taraftarız diye dolaşmalarından sabrımız kalmadı. erkan zengini fuat çapayı gönderen yönetimlere gıkını bile çıkaramayan sözde taraftarlara sabrımız kalmadı. mafya bozuntuları...

0 32 Cevap Yaz
Sıddık 3 Ekim 2020 12:56

Berber yeter artık düş artık Es Es in yakasından.

0 28 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi