Eskişehirspor taraftarından büyük tepki var

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarından büyük tepki var
A
a

Eskişehirspor’da 6 Ekim Pazar günü saat 14.00’de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesi göreve talip olduklarını açıklayan ekiplerin şartlar sunması camiadan tepki topladı. Taraftar somut ve güvenilir bir yönetimin kulübün başına geçmesini istiyor

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor camiası, genel kurul öncesi adayız diye ortaya çıkan hiçbir bütçe ve proje açıklamadan birtakım şartlar öne süren isimlere tepki gösteriyor. Başkan adayı dahi belli olmayan Adnan Sevim ve Hüseyin Dinç’in ekibinin yaptığı basın toplantılarının ardından taraftarlar bu gruba özellikle sosyal medyadan teki gösteriyor. Yaklaşık bir aydır üyelik konusunda hiçbir adım atmayan bu ekip toplu halde kulübe üye olacaklarını söylediler.

Güveni yitirdiler

Ancak Eskişehirspor yönetimi genel kurul kararı aldıkları için üyeliklerini kabul edecek yetkide olmadıklarını açıkladılar. Ayrıca başkan adayı dahi belli olmayan bu grubun üyelik başvurusu yapmadığı iddia edildi. Siyah Kırmızılı camia, kulübü yönetmek isteyen bu ekibe gün geçtikte güvenini yitirmeye başladı.

Tetik de şart koştu

Sebahattin Tetik ve ekibi ise, ‘Belediyelerden destek alırsak göreve talip oluruz’ yönünde bir açıklama yaptı. Delegelerin ve camianın onayını aldıktan sonra göreve gelebileceklerini söyleyen Sabahattin Tetik ekibinin ise somut projeler ve bütçe açıklamaması tepki topladı. Eskişehirspor taraftarları ve camia ise, tarihinin en zor döneminden geçen Eskişehirspor kulübüne aday olan bu ekiplerin samimiyetine inanmıyor.
Kaynak : Anadolu Gazetesi / Ahmet Deniz Canoruç
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
essli 29 Eylül 2019 11:17

talip olanların hepsi baloon........................eses in adını kullanıp reklamlarını yapıyorlar....kongre günü hepsi toz olur :)))))

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi