Eskişehirspor taraftarına övgü dolu sözler

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına övgü dolu sözler
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktör Fuat Çapa TRT Spor’da konuk olduğu programda Eskişehirspor taraftarları için övgü dolu sözlerde bulundu. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor teknik direktörü Çapa, “Muazzam çaba gösteriyorlar. Ben hayranlıkla onları izliyorum. Eskişehirspor taraftarları sırf bir maç izleyebilmek için 971 km yol gidiyor. Maçı izliyor, takımına destek veriyor ve o yolu geri dönüyor. Bu yolu da otobüs ile yapıyor. Üç otobüs bulabildikleri için üç otobüsle yaptılar bu işi. Ben biliyorum ki 10 otobüs bulabilseler o 10 otobüs de dolacak ve o yolu yapacaklardı. Bu taraftar profiline sahip çok az kulüp var. Böyle bir taraftarın Teknik Direktörü olduğum için, o şehrin insanı olduğum için mutluluk duyuyor ve gurur duyuyorum” dedi.  

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
ali 15 Kasım 2018 13:58

tv lere çıkıp ağlayarak daha da aşağılatmayın klübü.rahatsızsan bırakıp gidersin.bıktırdınız artık yani.ağlayıp durmayın orda.türkiyenin üzüldüğünü mü düşünüyorsunuz.bence zevkten yağları cızır cızır eriyor.çünkü çekemiyorlardı bizi.şimdi ise acıyarak alay ediyorlar.gidilen her yerde KÜMEYE tezahüratları yapılıyor.h.ünal ayrılsın.belki zamanında kan kusturduğu eski futbolcuların öfkeleri dinip imza verirler.yoksa bölgesel amatör lig görünüyor.

0 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi