Eskişehirspor taraftarına mesajı böyle verdi

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına mesajı böyle verdi
A
a

Sonhaber Gazetesi’nden Aytaç Ersoy’a konuşan Eskişehirspor’un genç savunma oyuncusu Mevlüt Çelik, “İyi niyetli, çalışkan bir ekibiz. Taraftarlarımızın içi rahat olsun” dedi.

Sütiş Eskişehir
Ligin ilk yarısında son derece başarılı bir performans sergileyen ve son olarak 2 Şubat’ta oynanan ve Es Es’in 3-2 kazandığı Gençlerbirliği maçında 90 dakika sahada kalan Mevlüt Çelik, o maçın ardından 6 Şubat günü antrenmanda sakatlık geçirmişti. Adductor kasında yırtık tespit edilen savunma oyucusu, Karabükspor, Denizlispor, Gazişehir, Adana Demirspor, Hatayspor ve Altınordu maçlarında forma giyemedi.

Milli maç ve yerel seçimler nedeniyle lige verilen 19 günlük ara Mevlüt’e de yaradı. Bu zaman diliminde kendini toparlayan ve sakatlığını atlatan 22 yaşındaki durdurucu, 28 Mart’ta oynanan Fenerbahçe hazırlık maçında ikinci yarı oyuna girdi. Yaklaşık iki aydır resmi maç oynamayan Mevlüt’ün, İstanbulspor maçında forma giyeceği tahmin ediliyor.

Art arda yaşanan puan kayıplarının kendisini çok üzdüğünü belirten başarılı savunma oyuncusu, “Ligde son 3 maçta maalesef kaybettik. Küme düşme hattına geriledik. Ama kalan haftalarda toplayacağımız puanlarla orta sıralara yükseleceğimize inanıyorum. Önümüzde üst üste iki deplasman var. İstanbulspor ve Osmanlı maçlarına iyi hazırlanıyoruz” dedi.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde antrenman öncesi Sonhaber gazetesi muhabiri Aytaç Ersoy’a konuşan genç savunma oyuncusu, forma giymeyi çok özlediğini belirtti. Maça çıkmayı iple çeken Mevlüt Çelik, “Ligin ilk devresinde düzenli forma giydim. Üzerimdeki forma ve armaya çok alıştım. Artık sakatlığım düzeldi. Günden güne toparlanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ligin sonunda korkulu rüya yaşamayacaklarını ifade eden Mevlüt Çelik, “Taraftarımızın içi rahat olsun. İyi niyetli, çalışkan bir ekibiz. Sendelesek de yıkılmayız. Kulüp olarak zor günler geçirdik, geçiriyoruz. Ama pes eden yok. Bu sezonu hayırlısıyla bitirdikten sonra önümüzdeki sezona bakacağız. Şu unutulmasın, herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi