Eskişehirspor taraftarına duygulandıran çağrı...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına duygulandıran çağrı...
A
a

Eskişehirspor, Spor Toto 1. Lig'in 33. haftasında Boluspor'u konul edecek. Samsunspor ve Denizlispor'un oynayacağı maçların da sonucuna bakarak Es Es'in ligde kalıp kalmayacağı belli olabilir.

Sütiş Eskişehir
Cumartesi günü sahasında Boluspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor’da taraftarlar harekete geçti. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği’nden yapılan açıklamada “Biraz yorulduk ama artık  yetmez. Cumartesi yeniden diriliyoruz, yeniden yeri göğü sarsıyoruz” çağrısını yaptı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri, “Ey bu armaya gönül veren ama bir çok sıkıntıya haksızlığa karşı haklı olarak tepki olsun diye maçlara gelmeyen taraftar! Omuz ver bu davaya al biletini gel maça. Biz bu ülkenin en büyük taraftarıyız. Biraz yorulduk ama artık yetmez. Cumartesi yeniden diriliyoruz yeniden yeri göğü sarsıyoruz” 

“İstanbul dukalığına nasıl baş kaldırdığını, İstanbul saltanatını nasıl salladığımızı. Son maçta kaçan şampiyonlukları sanki kendimiz yaşamış gibi gözyaşı dökmüştük. Radyo kayıtlarından dinlerken Sevilla maçının her golünde ayağa fırlamış ağabeylerimizin gözyaşlarıyla hüzünlenmiştik. Bir efsaneydi bize anlatılan, Anadolu’nun ilki, öncüsü, Yıldızı… Ama yarım kalmışı...

“Ve Bizler de yarım kalan efsanenin yarım kalan satırlarını tekrar yazmaya başladık. Evlatlarımıza, Torunlarımıza anlatmak için, ihtilali tamamlamak için peşindeyiz... Cumartesi hınca hınç dolduralım tribünleri. Haykıralım sevdamızı. Destek verelim bu şanlı armaya.. Cümle aleme gösterelim bu camianın kenetlendiğinde neler yapabileceğini... Yeniden siyah kırmızı olsun bu şehir...” 

“Ey bu renklere ömrünü adamış baba! Tut çocuğunun elinden getir maça… Ey bu armaya gönül veren ama bir çok sıkıntıya haksızlığa karşı haklı olarak tepki olsun diye maçlara gelmeyen taraftar! Omuz ver bu davaya al biletini gel maça. Biz bu ülkenin en büyük taraftarıyız. Biraz yorulduk ama artık yetmez. Cumartesi yeniden diriliyoruz yeniden yeri göğü sarsıyoruz... Yeni bir destanın yarım kalan hikayenin ilk satırlarını yazıyoruz.”

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Erhan 27 Nisan 2018 17:52

Denizli den 3 kişi geliyoruz. Kişi başı 1 puan alacağız inşallah.

0 1 Cevap Yaz
Musa 26 Nisan 2018 10:09

arkadaşlar passolig kartı hakkında bilgi verebilirsiniz ?resim gerekiyor mu? ücreti ne kadar ve bu ücret bir kereye mahsus mu yoksa her yıl yeniden ödenip kart yenileniyormu? şimdiden tşkler.

0 1 Cevap Yaz
Sebahattin Çetin

Arkadaşım ,internette passolig sayfasında hepsi yazılı...

0 1
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi