Eskişehirspor taraftarına çok önemli duyuru

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarına çok önemli duyuru
A
a

Eskişehirspor'da dev buluşma planlanıyor... Lige verilen milli arayı boş geçmeyecek olan Eskişehirspor, 18 Kasım Pazar günü sahasında Osmanlıspor ile hazırlık maçı yapacak. Eskişehirspor Taraftarlar Birliği bu karşılaşma öncesi çağrıda bulunarak herkesi maça davet etti. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarlarına çok önemli çağrı. 18 Kasım Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan Osmanlıspor hazırlık karşılaşması ücretli olacak. Passolig kartı olmayanın da izleyebileceği karşılaşma için özel olarak bağış makbuzları hazırlandı. Sezon başında transfer edilen ancak lisansları çıkmayan oyuncuların forma giyeceği özel karşılaşmanın biletleri maraton Tribünü 5 TL, VİP Tribünü ise 10 TL olarak belirlendi.

Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanı Murat Diri yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Camiamızın içinde bulunduğu durumu sağır sultan bile duydu ama şehrimizin iş adamları ve yönetenleri duyamadı. Futbolcularımızı taraftarlarımızla buluşturabilmek için herkesi maça davet ediyoruz. Almanya ligine kiralık giden Hakan Arslantaş bile sırf bu maçta oynayıp bu taraftarın önüne çıkmak için Eskişehir’e geliyor” 

“Eskişehirspor o kadar kötü günler geçiriyor ki kulüp yöneticilerimiz ortada olmadığı için bizler taraftar olarak icra kuruluna girdik ve Fuat hocamızla beraber
kaynak arayışına başladık. Kulüpte ekmek bile kalmadığı anlar oluyor. Kulübü yaşatmak için kapı kapı geziyoruz. Bunu sadece Es Es için yapıyoruz. Ancak maddi imkansızlar ortada, lisansı çıkmayan oyuncularımız bu haftadan itibaren serbest kalıyor. Çünkü paraları ödenemedi.”

“Hatta sadece bu değil 2015-2016 sezonunun yabancılarının gönderdiği ihtarlar sebebiyle 18 puan silme cezası ile karşı karşıyayız ve bu dönemim oyuncularının imza vermemesi yüzünden transferimiz açılamıyor. Ortada sahipsiz bir takım var. Lütfen hepimiz eşimizi dostumuzu, komşumuzu kim varsa elinden tutup stadyuma
gelelim. Haydi Eskişehir pazar 14:00’da stadyuma gel. bu onur mücadelesine sen de omuz ver” 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Özgür Kadir SIRTMAÇ 17 Kasım 2018 07:22

Hep destek taraftarlardan geliyor ama şehrin ileri gelenleri sadece izliyor kimse sahip cikmiyacakmi bu takıma

1 1 Cevap Yaz
Hüseyin Yağan 16 Kasım 2018 18:52

Nasıl ki eski başkanlara güvenmiyorsak, taraftar komitesine de güvenmiyoruz.Geçmişiniz,yandaşlığın ortada hepimiz ordaydık!!!

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi