Eskişehirspor taraftarı yerel seçimde kime oy verecek?

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı yerel seçimde kime oy verecek?
A
a

Eskişehirspor taraftarları, Eskişehirspor’un içinde bulunduğu kriz ortamına sessiz kalan şehre, sesini duyurmak için harekete geçti. Eskişehirspor taraftarları, yaklaşan yerel seçimde Eskişehirspor’a dertlenmeyen ve destek olmayan belediye başkanı istemediklerini açıkladı. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor taraftarları, Eskişehirspor’un durumuna sessiz kalan şehre sesini duyurmak, yaklaşan yerel seçimler öncesi aday olmayı düşünen belediye başkanlarına, Eskişehirspor konusunda proje üretmeleri konusunda uyarı yapmak amacıyla harekete geçti. Taraftar tribün dernek başkan ve liderleri, sosyal medya hesaplarından yaptıkları çağrıda sosyal medya kullanıcılarına seslendi. 

SOSYAL MEDYA DA HAREKETE GEÇTİLER

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda; Eskişehirspor taraftarının ESES'e destek olunmaması karşısında tek yumruk olarak adayların karşısına dikileceğini;
Seçimlere ne kadar büyük etki edeceğini;
Ve gerekirse kendi adayını çıkaracağını;
Eskişehirspor ile dertlenmeyen birine asla oy vermeyeceğimizi belirtmek için; dün akşam saat 20.00’de
#BenimOyumEskişehirspora başlığıyla sosyal medya hesaplarından gündem çalışması yaptı.

ESKİŞEHİRSPORLU OLMAYAN ADAY İSTEMİYORUZ

Eskişehirspor taraftarları, adaylara son olarak; “Es Es ile ilgili bir projesi olmayanı değil desteklemek, gerekirse karşısında olarak, seçim çalışmalarını boykot ederek karşı çalışmalar başlatacağımızın bilinmesini isteriz” diyerek, “Eskişehirsporlu olmayan ve Eskişehirspor'un derdiyle dertlenmeyen belediye başkanı istemiyoruz” çağrısını yaptı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eses 18 Ekim 2018 01:19

Bir önceki seçimde büyükşehirde oy farkı 32000 di. Takipçi sayısı 35000 i geçti. Önümüzdeki seçimde Esesin gücünü ve büyüklüğünü göreceksiniz. O zaman da söylersiniz spor siyasileşmesin, mecburmuyuz v.s. diye. Zaman herşeyin ilacıdır.

1 0 Cevap Yaz
Kırmızı şimşekler 17 Ekim 2018 14:40

Yılmaz büyükerşen

2 2 Cevap Yaz
Bulent 16 Ekim 2018 22:49

Eskişehir'in spor lafta büyük Ersen hakkı

1 0 Cevap Yaz
Spor 16 Ekim 2018 17:41

Spora siyaset karistirmak yanlis olur.

4 5 Cevap Yaz
Şafak 16 Ekim 2018 13:41

Millet olarak kendimizin olmayan parayı israf etmekte ne kadar mahiriz yahu ! Nasılsa taraftardan biletlerden para geliyor diye parayı har vur harman savur 5 para etmedik adamları milyon eurolara getir. Yesinler içsinler eee ? Ondan sonra belediye bize bahmiyir. Zaten belediye mecbur değil kardeşim koca takımı finanse etmeye, kanunen bu suçtur.

4 13 Cevap Yaz
esesss 16 Ekim 2018 11:52

fanatik esesli olarak akepeyi destekliycem sebebi esesime en zor gününde belediyelerin yardım etmemesidir.

27 9 Cevap Yaz
bekir yıldırım 16 Ekim 2018 11:44

taraftar grupları kendi adaylarını çıkarsınlar bakalım kaç oy alacaklar hep birlikte test ederiz. lafla peynir gemisi yürüse.

7 19 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi