Eskişehirspor taraftarı Türkiye'nin dilinde!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor taraftarı Türkiye'nin dilinde!
A
a

Eskişehirspor taraftarının Gençlerbirliği ile oynanan karşılaşmada yaptığı tribün şovları Türkiye’yi mest etti. Ünlü spor yorumcuları Es Es taraftarının Türkiye’ye örnek olduğunu ve tribün şampiyonu olduğunu söyledi.

Sütiş Eskişehir
Gençlerbirliği karşılaşmasında Eskişehirspor taraftarlarının gösterdiği müthiş şov Türkiye’nin gündemine oturdu. Taraftarların şovunu birçok spor yorumcusu övgüyle bahsetti. TRT’de yayınlanan spor programında yorumcu Serkan Rençber yaptığı açıklamada, “Sahada kim şampiyon olur bilemem ama Eskişehirspor tribünleri açık ara şampiyon"” dedi. Ali Gültekin ve Ersin Düzen de taraftardan övgüyle başladı. 

Ayrıca yayıncı kuruluşta Güntekin Onay, “Eskişehirspor taraftarı zor günlerde takımının arkasında durmayı bırakmadı. Bu maçta tabi ki futbolcular iyi bir performans gösterdi ama taraftar ayrı bir alkışı hak ediyor” dedi. Eski futbolcu Tugay Kerimoğlu ise, “En büyük alkışı taraftar hak ediyor. Genç oyuncu grubunun oynamasına rağmen o tribünleri dolduruyorsa başarının en büyük etkeni taraftardır. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi. 

Ünlü spor yorumcusu Okay Karacan ise yaptığı yorumda, “Eskişehirspor - Gençlerbirliği maçı seyirci, tempo, hikayesi ve heyecan bakımdan Premier Lig maçlarından farksız. Keyifle izliyorum” dedi. Siyah Kırmızılı taraftarın gösterdiği bu performans diğer kulüp taraftarları tarafından da övgüyle bahsedildi. Es Es taraftarı her zaman olduğu gibi müthiş desteğiyle yine Türk futboluna iz bıraktı.

İşte Eskişehirpor tribünlerinden müthiş görüntüler
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi