Eskişehirspor stadının isim hakkı ile ilgili flaş haber

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor stadının isim hakkı ile ilgili flaş haber
A
a

Eskişehirspor maddi sıkıntıları aşmanın yollarını ararken camiayı heyecanlandıran mesaj Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek'ten geldi. Şimşek, stadın isim hakkı için şunları yazdı...

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yıllardır süren maddi krizi aşmak için büyük çaba sarfediyor. Bu sıkıntıları aşmak için verilen mücadelede en büyük kaynak kapısı da Eskişehir Stadı'nın isim hakkını satabilmek. İşte tam bu noktada camiayı heyecanlandıran haber Mali Asbaşkan Mehmet Şimşek'ten geldi. Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek stadın isim hakkının satışı konusunda bir  paylaşımda bulundu. Şimşek yaptığı paylaşımda transfer yasağının kalktığının, prim ödemelerinin yapıldığını ve led panolara reklam alındığını belirterek çıtayı yükselttiklerini,  içinde mutlaka Atatürk geçen stadyum isim hakkı için çalışmaların başlatıldığını belirtti. 

İşte o mesajı...

eskişehir stadı
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Bülent 14 Nisan 2019 19:38

Atatürk illaki Anadolu da ilk çoban ateşini yakan başımız, yok olmanın tam da eşiğinde iken ..! ama bu bir spor olduğuna göre, ah, keşke kendi geçmişimizi "Nihat-Fethi-Ender" leri unutmasak.

0 2 Cevap Yaz
Veli akyüz 12 Nisan 2019 14:25

Para önemli değil stadın adı atatürk olsun yeter . Yanlış anlaşılmasın maskeli atatürkçü değilim . Yaşamımda atatürkü yaşatan birisiyim.

0 2 Cevap Yaz
bilek26 11 Nisan 2019 12:09

dana çok önemli:)))

1 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi