Eskişehirspor sistemini oturtamadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor sistemini oturtamadı
A
a

Eskişehirspor Teknik Direktörü Cüneyt Biçer, ESTV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Deneyimli teknik adam son oynanan ve 2-0 kaybedilen Ayvalıkgücü maçını değerlendirerek, “Hazırlık maçı da olsa kaybetmeyi sevmiyoruz” dedi.

Sütiş Eskişehir
Siyah-Kırmızılı takılı takımın teknik patronu Biçer, Afyon’da maç sonu yaptığı açıklamada, “U-19 takımımızla da oynadığımız için bu maça 3’üncü hazırlık maçımız diyebiliriz. Oturtmaya çalıştığımız bir model var. Onunla ilgili çalışıyoruz. Oyunun 60 dakikası değişikliklere kadar top çok biz de olmasa da belirli eksikleri görebildiğimiz bir oyun oldu” diye konuştu.

Ciddi bir kamp süreci
“Biz kaybetmemek adına oynuyoruz” diyen Biçer, “Topun biz de olduğu kısmı oynamak kolay değil. Onun için süreç lazım. Ciddi bir kamp süreci geçiyor. İnşallah iyiye doğru gideceğini düşünüyoruz. Skor bizi memnun etmiyor. Hazırlık maçı da olsa kaybetmeyi sevmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Değişim kolay değil
Beklerin aksadığı üzerine sorulan soruyu yanıtlayan Biçer, “Bunlar olacak. Bu oyuncular var elimizde onların doğru oynamasıyla ilgili belirli noktalarda elimizden geleni yapacağız. Yorgunluklar da zorluyor açıkçası. Kamp sert geçiyor. Oyunu sadece bekler ya da belirli oyuncular üzerinden okumamak lazım. İnşallah iyi şeyler olacak. Ama dediğim gibi bu bir süreç.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Eskiesesli 20 Ağustos 2022 10:40

Defansın ortasına sağlam bir oyuncu , orta sahaya da Erkan Zengin gibi bir oyun kurucu bulunursa iyi olur.

0 11 Cevap Yaz
pompeo 19 Ağustos 2022 16:20

sorun oyuncularin kapasitesinde galiba ..

0 7 Cevap Yaz
eses 19 Ağustos 2022 15:45

hocam ne değişiminden bahsediyorsun...bu takım geçen sene 40 maç oynadı.... haberin yok mu...

0 24 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi