Eskişehirspor sadece 7-8 ay sonra onlara kavuşacak

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor sadece 7-8 ay sonra onlara kavuşacak
A
a

Eskişehirspor Altyapısına kazandırılacak olan tesislerin görselleri paylaşıldı. ES TV’de 90+3 Programı’na katılan ve burada tesisler hakkında konuşan Başkanvekili Erkan Koca, “Her şey yolunda giderse tesisimiz 7-8 ayda bitecek” dedi.

Sütiş Eskişehir
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılacak olan Eskişehirspor Altyapı tesislerinin görselleri yayınlandı. 2 hafta içinde başlanılması beklenilen tesislere yapılacak olan projenin fotoğraflarını Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mehmet Şimşek paylaştı. Tesislerin girişinden itibaren modern bir yapının paylaşıldığı görselde, otel konseptinde bir binanın yapılacağı belirtildi. Ayrıca mevcut halı sahanın yenilendiği ve 2 yeni halı sahanın da yapılacağı görsellerde belirtildi.
Eskişehirspor sadece 7-8 ay sonra onlara kavuşacak 2.11.2022

MÜKEMMEL TESİS
Eskişehirspor Başkanvekili Erkan Koca tesislerle ilgili 90+3’e yaptığı açıklamada, “Sayın Valimizi, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ile birlikte tesislerimizde ağırladık. Öncelikle yönetimimiz ve takımımızı tebrik etti. Son iki maçta alınan galibiyetler sonrası valimiz büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Valiliğimiz bu tesis projesini çizdi. Türkiye’de birçok kulüpten daha iyi şartlarda olacak bu tesisimiz. Altyapı tesislerimiz yıkılmıştı, futbolcularımızı yatıracağımız bir yerimiz yoktu. Mükemmel bir tesis kazanacağız. Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Valimizi Erol Ayyıldız’a ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.
Her ley yolunda giderse 2.11.2022

HER ŞEY YOLUNDA GİDERSE
Tesis ihalesinin 2 hafta içinde yapılacağını söyleyen Koca, “2 hafta içinde tesisimizin inşaatı için ihalesi yapılacak. Daha sonra kazmayı vuracağız. Tesisin parası bizim kasamıza girmeyecek. İhaleyi Eskişehirspor yapmıyor, para bize gelmiyor. Spor Bakanlığı, Eskişehir Valiliği ve Spor Toto arasındaki bir proje bu. Yapılacak tesislerde 2 tane halı saha yapılacak. Yazları bu halı sahayı kiraya verebilir ve gelir elde edebiliriz. Her şey yolunda giderse, gerekli belgeler ve ruhsatlar alınırsa 7-8 ayda tesisler bitecek” dedi.

 
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Okur 3 Kasım 2022 08:45

Umut tacirliği yapmayın.Daha başlanmamış tesisleri pazarlıyorsunuz.

1 2 Cevap Yaz
Mehmet Akif Özgür 2 Kasım 2022 19:41

Kesinlikle olacağına inanmıyorum. Ayrıca da kel başa şimşir tarak.

1 1 Cevap Yaz
ess 2 Kasım 2022 17:01

bir hastamız var yoğun bakımda. durumu pek iyi değil, ara sıra kendine gelse de gitti gidiyor. sadece ilaç masrafı 20 lira lazım. onun sevenlerinde bu para yok. çaresiz başında bekliyor. sonra oktay adında bir zengin geliyor hastaneye. diyor ki ben hastayla çok ilgiliyim. cebimde 60 lira var ve ben bu parayı hastanın 10 yıllık kuaför masraflarını karşılıyorum. hikaye bir yerden tanıdık geliyor mu?

4 6 Cevap Yaz
ESES Tesisler 2 Kasım 2022 14:18

Konuşmak kolay…Bu hesaba göre Mayıs veya Haziran 2023’de tesisler bitecekmiş. Temeli bile atılamaz. Bitsin 1 Haziran 2023’de o tesislerin önünde anırırım…

2 7 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi