Eskişehirspor oyun kuramadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor oyun kuramadı
A
a

Aftonkarahisar'da oynanan son 2 hazırlık maçında Siyah-Kırmızılı takımın en büyük eksikliklerinden viri oyun kurma problemi oldu.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor, Ayvalıkgücü ile son oynadığı ve 2-0 kaybettiği hazırlık maçında bazı konularda alarm verdi. Dikkat çeken en büyük problem oyun kurma konusu oldu. Stoperler Bartu Göçmen ve Arda Okumuş ile geriden oyun kuramayan takımda, sağ bek Eray Ertorun ve sol bek Muhammed Yahya Akbulut da bu konuda eksik kaldı.

Takım topla çıkamıyor
Geride oyun kuramayan takım, sürekli uzun toplarla pozisyon aradı. Bunda zaman zaman başarılı olsa da genel olarak başarısız kaldı. Stoperler ve bekler geriden oyun kurma konusunda bir hayli zayıf kalıyor. Bu nedenle süre alan kaleciler genelde topu ileri gönderdi.
 
Bu kez sağ bekte oynadı
Geçtiğimiz sezon Başakşehir’den Eskişehirspor alt yapısına transfer olan Yunus Emre Alagöz, A Takımda görev yapıyor. Teknik Direktör Cüneyt Biçer, Yunus Emre’ye Kuş adasıspor Maçının ikinci yarısı nda orta sahada görev vermişti . Son oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor maçında ise 20 yaşındaki futbolcu sağ bekte görev yaptı. Topla driplingi seven futbolcu, birkaç sefer savunmadan bu şekilde takımı çıkarmaya çalıştı. Yenile n ikinci golde ise rakibini takip etmeye çalışsa da yakalayamadı.

İstediklerini yapamadılar
Siyah-Kırmızılı futbolcular son oynanan Ayvalıkgücü Belediyespor maçında özellikle ikinci devre istediklerini sahada sergileyemedi. Oyundan alınan futbolcuların tamamı sahayı üzgün terk etti. Orta sahada oynayan Göktuğ Kaan Ünüvar ve stoper Arda Okumuş kenara gelip otobüsün bagajına oturdu. Futbolcuların o anlarda üzgün görüntüleri objektiflere yansıdı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eses 17 Ağustos 2022 16:05

takımı tanımayan hoca ile lig zor geçer..

3 2 Cevap Yaz
Dobaz 17 Ağustos 2022 09:40

Ligde kalmak mucize

1 7 Cevap Yaz
Esk26 16 Ağustos 2022 22:56

Zamanla olucak hocamız ve teknik heyet üzerine düşeni yapıyor, takım zamanla adapte olacak, sık sık maç yapılmalı ki alışsınlar

4 6 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi