Eskişehirspor Osmanlıspor maçına hazır!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Osmanlıspor maçına hazır!
A
a

Spor Toto 1. Lig’de yarın Osmanlıspor’u ağırlayacak olan Eskişehirspor bu karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbulspor galibiyetiyle moral kazanan Şimşekler, gözünü şimdi Osmanlı’ya çevirmiş durumda.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor galibiyete odaklandı. Geçtiğimiz hafta sahasında İstanbulspor’u ağırlayan ve rakibini 1-0 mağlup ederek 4 haftalık puan hasretine son veren Eskişehirspor yarın yine fikstür gereği sahasında Osmanlıspor’u konuk edecek. İstanbul karşısında alınan 3 puan sonrası oldukça moral kazanan Şimşekler bu moralle Osmanlıspor’u da mağlup etmek istiyor. Siyah Kırmızılı ekip bu karşılaşmanın hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Teknik Direktör Fuat Çapa önderliğinde dün 90 dakikalık bir çalışma gerçekleştiren Eskişehirspor’da futbolcuların bir hayli hırslı olması dikkatlerden kaçmadı. Koşu ve ısınma turlarıyla başlayan çalışma daha sonra top çalışmasıyla devam etti. Kırmızı Şimşekler son bölümde ise Osmanlıspor maçının taktik çalışmasını gerçekleştirdi. Es Es bugün yapacağı çalışmanın ardından maç saatini beklemeye geçecek. 

Bedirhan forma bekliyor

Eskişehirspor’un sağ bek oyuncusu Bedirhan Altunbaş, Hatayspor karşılaşmasının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Bedirhan’ın sakatlığı geçti. Yoğun bir tedavi altına alınan genç oyuncu forma bekliyor. Teknik Direktör Fuat Çapa’nın görev vermesi halinde Bedirhan Altunbaş
üç hafta sonra tekrar sahalara dönecek. 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi