Eskişehirspor onun dosyasıyla da uğraşıyor! 16 maç için alacağı ücret...

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor onun dosyasıyla da uğraşıyor! 16 maç için alacağı ücret...
A
a

Eskişehirspor, 2015-16 sezonun devre arasında yaptığı skandal transfer tepki toplayan yönetim, Anel Hadciz’i kadrosuna kattı. Sadece 16 maçta forma giyen Boşnak futbolcu yarım sezonun ardından ayrıldı. Es Es’in Hadzic’e hala 924 bin lira borcu bulunuyor.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

KULÜBÜ NE HALE GETİRDİLER!

Devre arasında gelmişti

Eskişehirspor’un küme düştüğü 2015-16 sezonunda yapılan transfer ve vaat edilen paralar kulübün günümüzde dahi belini büküyor. Siyah Kırmızılı ekip küme düştüğü sezonda orta saha oyuncusu Anel Hadzic’i Avusturya ekibi Sturm Graz’dan 300 bin Euro bonservis bedeliyle transfer etti. Siyah Kırmızılı ekip Hadzic’ten istediği verimi alamadı.

16 maçta forma giydi
Anel Hadzic Eskişehirspor’da 15 lig, 1 de kupa maçında forma giydi. 2 gol atan Hadzic, küme düşmenin ardından Siyah Kırmızılı camiadan ayrıldı. Es Es’ten sonra Hadzic uzun süre forma giymedi. Boşnak futbolcu son olarak Macaristan ekiplerinden Fehervar’ın yolunu tuttu. Eskişehirspor’un Hadzic’e 924 bin lira borcu bulunuyor.

Akgören de söylemişti
FIFA ile başı dertten kurtulamayan Eskişehirspor, Hadzic’in dosyasıyla da uğraşıyor. 25 Ağustos 2020’de Başkan Mustafa Akgören yaptığı açıklamada FIFA’daki dosyaların arasında 924 bin lira alacağı bulunan Hadzic’i de söylemişti. Eskişehirspor’un acil olarak bu tür dosyaları kapatması gerekiyor.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Mehmet İlhan 29 Ağustos 2020 23:43

Mesut veya Halil yok yok bir birinden farkı boş futbolcu almayacaksin 13 futbolcu yerine 6 futbolcu alacaksın hem etkili takıma yüzde 80 fayda sağlayacak adam alsaydın iz bu takım bu hale gelmezdi şimdide cekildiniz kenara serediyorsunuz şimdiki yönetim lütfen kayyuma gidilsin bu takım çıkmaz sokağa gider

0 8 Cevap Yaz
SIDDIK 29 Ağustos 2020 18:46

Halil Hoşcan amcalar ödesin.

0 11 Cevap Yaz
Eses 29 Ağustos 2020 14:30

Hoşcan hoşcan takimı yok ettin ya Allah seni bildiği gibi yapsın yada cık konuş anlat olanları.

0 7 Cevap Yaz
Selçuk Kaya 29 Ağustos 2020 14:25

Maşallah... Halil Ünal ve Mesut hoşcan takımı yemiş bitirmişler

0 9 Cevap Yaz
ESES 1965

Günaydın beyler, onlarca dosyalar ödenmeyen paralar, kasaya, banakaya giren ve sonra buharlaşan paralar. Hesap vermeyen yönetimler ellerindeki KAŞELERLE kulubü borçlandırıp haciz gönderenler velhasıl kelam, Adamlar yıllardır malı götürdü Diri ve yandaşlarıda omuzlarda getirdi herşey dahil PARİS geceleri düzenlendi daha sonra küfürlerle gönderdi. Helal olsun adamlara nasıl olsa hesap soran yok. GELEN YEDİ GİDEN YEDİ Eskişehir Halkı, Esnafı, Firmaları, Zenginleri yıllarca UYUDU-UYUTULDU. TEZGAH güzel kurulmuş ADAMLARI TAKTİR etmek lazım.

0 9
Emirdagli. 29 Ağustos 2020 14:21

Ben burdan şunu anladım..hoşcan yönetimi hic bir futbolcuya para ödememiş. Bu demektir ki parayı kapıp kaçtılar kimsede hesap soramıyor bakkal işletir gibi defter tutmuşlar hesap yok .o zaman sen hırsızsın arkadaş.sonra ünal devralmış oda yerli maradona kaprisli erkana ödeme yapıp son dokuntuleri toplayıp tüymüş.her 2 side belgeli hırsızdır.sonra züğürt osman gelmiş.yemiş içmiş 500 bin euro borç bırakıp esstore,yi kapıp kaçmış.yani anladığım kadarıyla eses ölmüş imam bekleniyor.bütün dosyaları zaman aşımina uğratıp bırakacaklar..hoşcan da unal da temize çıkacak..bu.gün.anonım şirketi olun yarın eses kurtulur .ne-yi beklıyorsunuz...hiç. Aklanmayımı ?

0 9 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi