Eskişehirspor önümüzdeki hafta toplanıyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor önümüzdeki hafta toplanıyor!
A
a

Eskişehirspor’da toplanma günü belli oldu. Koronavirüs yüzünden süresiz izinli olan Siyah Kırmızılı ekip liglerin haziran ayının ortasında başlamasını göz önünde bulundurarak toplanma tarihini 5 Mayıs olarak belirledi

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberi: Eskişehirspor’da toplanma günü belli oldu. Koronavirüs yüzünden süresiz izinli olan Siyah Kırmızılı ekip liglerin haziran ayının ortasında başlamasını göz önünde bulundurarak toplanma tarihini 5 Mayıs olarak belirledi.

TFF başlatmayı düşünüyor
Türkiye Futbol Federasyonu yetkilerinin ligleri haziranın ikinci haftasında başlatmayı planladıklarını açıklamalarının ardından birçok ekip yeniden antrenman planlarına başlamıştı. Bu kapsamda Eskişehirspor’unda toplanma günü belli oldu. Es Es yönetimi TFF kanadından yaptığı görüşmelerin ardından takımı 5 Mayıs’ta toplamaya karar verdi.

Akgören açıkladı
Konuyla ilgili bilgi aldığımız Başkan Mustafa Akgören, “Liglerin başlaması ile ilgili henüz alınan net bir karar yok. Gelişmeleri takip ediyoruz. TFF’den resmi açıklama bekliyoruz. Lig devam edecek izlenimi var. Dün Mustafa Özer hocamızla görüştüm. Fikir alışverişinde bulunduk. Liglerin 15 Haziran da başlamasının planlanması yüzünden, bizde şimdilik takımı 5 Mayıs’ta toplama kararı aldık” dedi.

 
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
kamil çelebi 29 Nisan 2020 16:15

kalan maçlara gidipte masraf yapmaya gerek yok.gelecek yılın takımı elde tutulmaya çalışılsın.

0 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi