Eskişehirspor ölmez!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor ölmez!
A
a

Eskişehirspor Kulüp Başkanı Mustafa Akgören “Erzurum maçı ile birlikte kalan 6 maçta da çıkıp şanımız ve şerefimiz ile armamıza yakışır bir şekilde mücadele ederek Eskişehirspor’un ölmediğini herkese göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Koronavirüsün ülkemizde de yayılmasının ardından TFF 1.ligde 28. haftanın ardından lige ara verilmişti. 3 ay sonra yeniden maçlara çıkacak olan Eskişehirspor’da Mustafa Akgören kalan maçlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“ESKİŞEHİRSPOR ÖLMEZ”
İstikbal Gazetesi'nin haberine göre, Akgören puan durumunun önemli olmadığını ifade ederek “Ligde son sıradayız. Ama buna bakmıyoruz. Erzurum maçı ile birlikte kalan 6 maçta da çıkıp şanımız ve şerefimiz ile armamıza yakışır bir şekilde mücadele ederek Eskişehirspor’un ölmediğini ve hiçbir zaman ölmeyeceğini herkese göstereceğiz. Oyunculara da söyledim. Herkes son düdüğe kadar terinin son damlasına kadar mücadelesini verecek” dedi.

"FUTBOLCULARIMIZ ÇOK YÜKSEK RAKAMLAR KONUŞUYOR"
İç transfer ile ilgili de konuşan başkan Akgören “Plan ve programımız dahilinde görüşmelerimiz sürüyor. Biz oyunculara ilk görüşmede her zaman söylediğimiz gibi verebileceğimiz rakamları söyledik. Onlar da menajerleri ile konuştu. Bazı futbolcuların menajerleri geldi ve bizle görüşme yaptı. Maalesef ki futbolcularımız çok yüksek rakamları konuşuyor ve üstlerde geziyor. Ayrıca süper lige gideceklerini belirtiyor. Biz 2-3 gün içinde kendileri ile bir görüşme daha yapacağız onlarda bu görüşmenin ardından kesin kararlarını verecek” açıklamasında bulundu.

“RESMİ TEKLİF GELMEDİ”
Özellikle transferde Metehan Altunbaş ve Buğra Çağlıyan ile ilgili de açıklama yapan Akgören “2 oyuncumuzun yanı sıra bazı futbolcularım ile ilgili bir çok şey konuşuluyor. Ama bize hiçbir takımdan resmi teklif gelmedi. Gelsin oturur konuşuruz. Herkesin de bilgisi olur” dedi.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Esesli26 20 Haziran 2020 14:40

Madem armanın bu kadar değeri vardida Uçakla gitmeleri icin illaki takımda yabancı oyuncumu olması gerekirdi. Bizim çocuklarımızın uçakla gitmeye hakkı yokmuydu. Yönetim olarak aranıza toplasaydiniz uçak bilet parasını. Koca yönetim olarak cebinizde uçak. İleti alacak Paraniz mi yok. Paranız yoksa neden yonetimdesiniz? Yönetim olarak soylemlerinizle yaptiklariniz birbirine tezat. İstifa edin başkan. Herşeyi yüzünüze gözünüze bulastirdiniz.

2 1 Cevap Yaz
pompeo 18 Haziran 2020 16:31

Madem ölmedik .. cocuklara bi ucak bileti alamadiniz mi ... kendi aranizda para toplayip ... tam aaabilerine layik bi basgan ... sana yakisirdi zaten takimi otobüsle göndermek ... galibiyet beklemiyosun heralde ...

1 6 Cevap Yaz
korhancan 18 Haziran 2020 11:32

Masalları bırakın artık.Koskoca takım kümenin kümesi düştü hala utanmadan sıkılmadan yorumlar yapıyor kendi kendinizi gaza getiriyorsunuz.Bu büyük camia bunları yemez.Tek çözüm ısrarla ve ısrarla tüm yönetim olarak istifanızı bekliyoruz.

0 9 Cevap Yaz
262626 18 Haziran 2020 11:22

EsEs taraftarı için eziyet yılları..Kaç yıldır devam ediyor daha kaç yıl devam edeceğini bilen yok..Başka kulubün taraftarı olsa çok renk değiştirmişti.Fark bu.Ölünceye kadar EsEs li olunması. Büyük takım sevenler boşuna sevinmesin.Eskişehir de DÜŞŞE DE EsEs RUHU VARDIR. ÖLÜSÜ DİRİLERİNE YETER.

5 3 Cevap Yaz
Hasan 18 Haziran 2020 10:51

İnşallah 5-0, 6-0 ,7-0, 8-0, 9-0 sıfırlık dönem olmaz. Takım büyük ölçüde değişti.İsteğimiz oyuncuların yakışan şekilde mücedele etmesi.İyice rezil olmayalım.

2 9 Cevap Yaz
serdar 17 Haziran 2020 20:26

Ölmediysen çocukları otobüsle Erzuruma göndermeseydin.16 saat gidecekler birde maç yapıp yine 16 saat dönecekler.Dünyanın hangi takımında böyle olay var .Kalkmış bana Eskişehirspor ölmeyecek zart zurt yapıyor

2 10 Cevap Yaz
eses sevdası 17 Haziran 2020 18:25

Başkan, Yönetiminizle tutarsız davranışlarınızla takımda ne ruh bıraktınız nede arma sevdası. Artık kendinizi ve bizleri kandırmayınız. Alt yapıdan yetişen i genç topçuları elinizde tutamıyor söz geçiremiyorsanız BU İŞ BİTMİŞTİR.... Vurdumduymaz yönetiminizle Takımı 2. lige düşürdünüz: Belki takım 3. ligede düşecek. İstifa edin. Daha ne bekliyorsunuz?

2 7 Cevap Yaz
Es26 17 Haziran 2020 15:37

Ya bi anlayın işte bitti artık bu iş.. Oyuncuya para veremiyorsun alt yapı diyosun oradan çıkardığın adamada beş kuruş ödemiyorsun ya mukavele yenilemiyor yada ihtar çekiyor gidiyor. Dün hasan hüseyin acar dorukhan toköz semih güler bugünde bu oynayan çocuklar. Çoğunun mukavelesi bitiyor muhtemelende yeni sözleşme yapmayacaklar. Adamlarda profesyonel futbolcular senin ödeme keyfini bekleyecek değil ona göre kariyer planlamaları var herkesin. Hiç boşuna kendimizi kandırmayalım alt yapıylada olmuyor iş..Alt yapıdan yetiştir sonra ödeme yapma adam bedavaya gitsin. Sonra alt yapı diyin. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Bırakın futbolcuya ödemeyi çaycıya güvenlik kumanyasına kaldığın otele para verecek halde değilsen bu iş bitmiştir.

2 22 Cevap Yaz
Baran 17 Haziran 2020 14:11

Öldük işte Öldük kabul edin , futbolculara ödeyecek parayı,personele ödeyecek parayı , ödeyemiyosan göz göre göre puan silmeler gelmiş se ,puan silme olmasa ligde kalacağın bir dönemde bunlara engel olamıyosan öldük başkan öldük Yöneticiler simsarlar öldürdü bizi.

4 24 Cevap Yaz
çağlar

hergün ölmektense bir kere ölelim allah aşkına .birisi kursun şu yeni takımı.

2 19
Yeni takım şart

anadolu üniversitesimi olur yunusemrespormu olur yada daha altliğlerden sağlıkspor veya demirspormu olur bilmem hangisi yapılacaksa bir an önce yapılsın hızlıca üst liglere çıkalım.

1 6
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi