Eskişehirspor o teklifi reddetti!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor o teklifi reddetti!
A
a

Eskişehirspor 18 Mart Cumartesi günü İzmir deplasmanında Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek. B zorlu karşılaşma öncesi Karşıyaka'dan gelen maç saati değişikliği teklifini ekibimiz kabul etmedi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor bu hafta ligde zorlu bir mücadeleye daha çıkacak. İzmir'de Karşıyaka ile karşılaşacak Es Es maça odaklandı. Önce transfer yasağını kaldıran sonra yeni transferleri ve hocası ile düşme potasındaki rakibi Edirnespor'u yenen Kırmızı Şimşekler camiada oluşan olumlu havayı İzmir deplasmanında da devam ettirmek istiyor. 

ESKİŞEHİRSPOR KARŞIYAKA'NIN TALEBİNİ KABUL ETMEDİ

Eskişehirspor bu zorlu maç için tüm deplasman organizasyonunu hazırlamışken İzmir ekibinden maç saati değişikliği teklifi geldi. 18 Mart Cumartesi günü saat 14.00’de Eskişehirspor’u ağırlayacak olan Karşıyaka bu maçın akşam saatlerinde oynanmasını talep etmişti. Eskişehirspor maçıyla tekrar çıkışa geçmek isteyen İzmir temsilcisinin bu talebi Eskişehirspor tarafından kabul görmedi. Es Es’in deplasman organizasyonunu daha önce yaptığı gerekçesiyle bu istediği kabul edemedi. Mücadele Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda 14.00'te oynanacak.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi