Eskişehirspor Ateş Suyu mu verecek?

Boluspor maçıyla birlikte ligin ilk yarısını kapatacağız. 2'inci yarıda kümede kalabilmek için en az 30 – 35 puan toplamamız gerekiyor ki kümede kalalım

4 Ocak 2021 10:19
A
a
Sütiş Eskişehir

Boluspor maçıyla birlikte ligin ilk yarısını kapatacağız. 2'inci yarıda kümede kalabilmek için en az 30 – 35 puan toplamamız gerekiyor ki kümede kalalım. Eğer biz böyle bir puan toplayabilecek  takım olsaydık, zaten şampiyonluğa oynardık. Şimdi camiada bir takım kişiler transfer tahtasının açılması gerektiğini yoksa takımın küme düşeceğini söylüyor.

Transfer tahtasını açabilmemiz için öncelikle 2 buçuk milyon Avro yani 22 buçuk milyon Lira bulmamız lazım. Üstelik bu parayı bulsak ne olacak? Sadece yasağı kaldıracağız. Peki transfer yapmak için gerekli olan parayı nereden bulacağız. 17 maçta 30 – 35 puan alacak takımı hangi parayla oluşturacaksınız? Kızılderililerin toprağını alan kovboylar gibi battaniye ve ateş suyu karşılığında mı transfer yapacaksınız? Yoksa "Yaz tahtaya al haftaya" mı diyeceksiniz?

Artık taraftar şu gerçeği kabullenmeli; Küme düştük.

Tabii bu arada yönetimin de kabullenmesi gereken bir gerçek var; Olmuyor, başaramıyorlar.

Çok iyi niyetle çalıştıkları ortada. Ancak maddi güçleri kulübün en çok rutin masraflarını ödemeye yeter. Eskişehirspor camiası takıma sahip çıkmıyor. Bir tek taraftarın gazıyla da gemi ilerlemiyor. Üstüne üstlük Mustafa Akgören ve arkadaşları haksız yere ve gaddarca eleştiriliyor. Bana kalırsa kendilerini ve takımı daha fazla yıpratmadan, anahtarı Eskişehirspor kongresine teslim etsinler. Artık kongrede ne olacaksa olsun görelim. Baktık "Olmuyor' bunu da bilelim...

 

İktidar doğru olanı yapıyor

2020'nin Aralık ayında ülkemizin ekonomik olarak geleceğinden iyice umudu kesmiştik. Ancak, "Çıkmadık candan umut kesilmezmiş" atasözünün doğru olduğunu bir kere daha gördük. Şunu açıkça söyleyeyim; iktidar son bir buçuk aydır ekonomi alanında tek bir hata yapmadı. Bence tahtalara vursak iyi olur; aman nazar değmesin.

Eğer böyle gidersek 8 veya 9'uncu ayda iyice rahatlar önümüze bakmaya başlarız. Ancak bunun yapılabilmesi için siyasi istikrar şart. Yani yeniden, "Düşür kardeşim faizleri, bas paraları matbaada ver yandaşa kredileri balyayla" ekonomisine dönersek işler değişir. O zaman en yakın markete gidip irmik, yağ ve şeker alabiliriz.

 

Yakışıklı hayvan

Bozdağ'da doğa yürüyüşüne çıkan Ahmet Altıntaş adlı duyarlı bir vatandaşımız, yaralı bir doğanın hayatını kurtarmış. Altıntaş tam üç gün boyunca hareket etmekte zorlanan doğanı özel bir kafeste tutup beslemiş. Hayvancağız biraz yemek yiyip canı yerine gelince de yetkilere haber vermiş. Eskişehir Barosu'na başvuran Ahmet Altıntaşa sahip çıkan hukukçular, Milli Parklar Şube Müdürlüğüne haber vermiş. Talihsiz kuşun bundan sonraki durağı da Afyon Kocatepe Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi olmuş. Öncelikle belirtelim hayvanın durumu iyi. Fotoğrafından da gördüğümüz kadarıyla bu yakışıklı yırtıcının gözlerine, o avcılara özgü keskin bakışlar oturmuş. Başta Ahmet Altuntaş olmak üzere emeği geçenleri tebrik ederiz. 2021'e güzel bir haberle girmiş olduk.

 

Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Vatandaş 7 Ocak 2021 08:05

Eses ten umudu kes planlamanı 2 lige göre yap ayrıca senin çocuk iyi topçu diye ebeveyn lerin den para isteyip profesyonel yaptığın çocuklar la bu iş yurumez

0 0 Cevap Yaz
Dik Duruş 4 Ocak 2021 18:57

Noldu da başkanı istifaya cagriyosunuz ne yanlısı gördünüz istifa diyosunuz napti bu adam istifa edecek etmesi için bişey yapmadı seçim zamanı düşman a vermedi kulübü korudu 🤣

3 2 Cevap Yaz
pompeo 4 Ocak 2021 18:57

yine bir EsEs yazisi ... eee .. ne diyelim ? ... Avantayi veren düdügü calar ...

0 1 Cevap Yaz
esesli 4 Ocak 2021 12:02

bu yorumu yapmak için çok geç kalınmış durumdayız. transfer yasağını açmaz isek elimizdeki iskelet kadro sene ayrılacak... ikinci lige düştükten sonra orada da avaraj takımı olacağız. Çözüm yoksa niye uzatılıyor. Bence çok geç kalınmadan kulübün anahtarını valiye teslim etmek.. boşu boşuna masraf etmemek lazım.

2 15 Cevap Yaz
bilek26 4 Ocak 2021 10:57

Baktık olmuyor ne demek; kötü teknik direktörleri kötü yönetimleri son günlerine kadar destekle değişseler ne olacak de sürekli umutsuzluk aşıla, sonra olmuyor de arkasından kongreye git baktık olmuyor de eee lafın gerisi nerede, ne yapmaya çalıştığınızı anlıyoruz ve o yüzden siz gibileri bu taraftara umutsuzluk aşılayıp yazıya dökmeden örtülü zaten bittik kapatalım algısı verip bunu kabullendirmeye çalışanlara karşıyız. Gerçekten iyi niyetli olsan Sinan başkanın çalışmalarına az da olsa değinir Samsunspor gibi bu yönde bir kurtuluş olabileceğini de belirtir şu yönetimi sezon başında kongreye davet ederdin.

6 5 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi