Eskişehirspor mesaiye başladı

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor mesaiye başladı
A
a

Eskişehirspor’da futbola geniş dönüş çerçevesi kapsamında çalışmalarına tekrar başladı. Siyah Kırmızılı ekip tedbirli olarak yaklaşık 1 buçuk ay sonra antrenman yaptı.

Sütiş Eskişehir

Eskişehirspor haberleri

Çalışmalar iptal edilmişti
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) devam kararı almasının ardından Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyet pazartesi günü tesislerde toplanmıştı. İlk olarak tesislerdeki herkes Kovid-19 testinden geçti. Test sonuçları Salı günü yetişmeyince yapılması gereken antrenman Kulüp Doktoru Barış Kurtgöz’ün önerisiyle iptal edilmişti.

Şimşekler Erzurumla karşılaşacak
Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyette vaka çıkmaması sonrası takım ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Gruplar halinde yapılan antrenmanda tedbir elden bırakılmadı. Eskişehirsporlu futbolcular antrenmanlarını bir süre bu şekilde sürdürecek. Takım ara sonrası ilk maçta 12, 13 veya 14 Haziran’da deplasmanda Erzurumspor’un konuğu olacak.

Uyulması mümkün değil
Eskişehirspor Kulüp Doktoru Barış Kurtgöz, yaşanan süreçle ilgili açıklamada bulundu. Kurtgöz, “Şu anda takımı kampa aldık ve 50-60 kişinin bulunduğu bir kamp ortamında insanları nasıl kontrol edebilirsin. Sonuçta yapacak bir şey yok. Protokollere uyarak hazırlık dönemini geçirmeye çalışacağız” dedi. Kurtgöz, TFF’nin hazırladığı, ‘Futbola Dönüş Protokolü’ kapsamında, ligde kalan maçları tamamlamak için antrenmanlara başlayan birçok kulüp, bu protokole uyulmasının mümkün olmadığı mesajını verdi.
 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Hakan 15 Mayıs 2020 00:57

Bu oyunculara bir teşekkür borcumuz var.Hakikaten ellerinden geleni yapıyorlar.Formanın hakkını çoğunluğu verdi.EsEs i başarılıyla temsil ettiler.

0 2 Cevap Yaz
Orhan şafak 14 Mayıs 2020 15:20

Çok çalışın çocuklar inşallah küme düşmeyeceksiniz.

0 0 Cevap Yaz
Kadir 14 Mayıs 2020 14:51

EsEs ne yazıkkı düştü..Bu şartlarda devam etmesine gerek.Boşuna ulaşım-konaklama parası harçamasın. Sarım bir basamak daha düşürülecek.Şimdi gelecek planlaması yapsın.200 milyon borçla devam edemez. Alacaklılar nefes aldırmıyor. Devam edecekse de bütün alacaklılarla anlaşsın.Ne zaman ödeme yapılır nasıl ödeme yapılır planlamasını yapsın.Takım puan alıyor alacaklı puan cezası verdiriyor.Böyle bir sistemle nereye kadar.

1 2 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi