Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Şimşek: Az sabır

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Şimşek: Az sabır
A
a

Eskişehirspor Mali Asbaşkanı Mehmet Şimşek Twitter hesabından açıklamalar yaptı, camiaya "az sabır" çağrısında bulundu

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yeni yönetimde Mali Asbaşkan olan Mehmet Şimşek, Twitter hesabından kulüpteki son durumu değerlendirdi. Şimşek, konuyla ilgili attığı tweette şu ifadeleri kullandı:
"Arkadaşlar 71 dosyadan okey almak inanın kolay değil, futbolcuların yanında bir de avukatları var. Onlarda ikna edilmeye çalışılıyor. Yapılacak o kadar çok şey var ki… Herkes Eskişehirspor’un yasağının kalkması için uğraşıyor. Giresun – Eskişehir maçı primi dağıtıldı."

Eskişehirspor ablukayı kıracak
Şimşek attığı tweetlerde, Eskişehirspor ablukayı kıracak dedi ve yönetim kurulunun aldığı sıcak kararları sıraladı:
"Lisans bekleyen 7 futbolcumuz tesislerde idmanlarda... İbrahim Sissoko da geldi. Az sabır bu ablukayı hep birlikte kıracağız… Kulübümüzde alınacak kararlarda 15/8 kuralı getirildi. Sözleşmeler, anlaşmalar, tüm yönetim kurulunun huzurunda konuşulması kararı alındı. Para çekme ve para transferinde çift imza kuralı getirildi"

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Namık 24 Ocak 2019 11:35

lisans bekleyen futbolcu sayından bile haberi olmayan bir yönetim ..gelen Sissoko ile beraber bekleyen 9 oyuncu var.

0 0 Cevap Yaz
EVET AZ DAHA SABIR 24 Ocak 2019 10:15

MEHMET ŞİMŞEK NE DİYORSA O.DEMEKKİ PÜRÜZLER KALDI.HADİ BAKALIM.

0 2 Cevap Yaz
572647 24 Ocak 2019 01:01

Taraftar olarak mayıs ayında beri bekliyoruz.Biraz daha bekleriz.Yeter ki dürüst olun.Yalan dolan üçkağıt yapmayın.Temennimiz bu hafta oynamayan futbolcular oynar.

1 3 Cevap Yaz
Mehmet EMİR 23 Ocak 2019 19:28

Kulübümüzde alınacak kararlarda 15/8 kuralı getirildi. Sözleşmeler, anlaşmalar, tüm yönetim kurulunun huzurunda konuşulması kararı alındı. Para çekme ve para transferinde çift imza kuralı getirildi" Yukarıda yazılanlar yeni Mali Asbaşkanın açıklamaları. Bunlar umut verici gelişmeler. Bu kurallar yeni getirildiğine göre demek ki bundan önceki yönetimlerde yapılan sözleşmelerden ve anlaşmalardan yönetim kurulunun bile haberi olmuyormuş. Para çekme ve para transferlerinde tek kişinin imzası yetiyormuş. Sadece bunlar bile kulübün nasıl batağa saplandığını anlamaya yeter. Yeni yönetim başarılı olmak istiyorsa es es sevdalılarının, gerçek taraftarın GÜVENİNİ kazanmak zorunda. Güven varsa maddi-manevi destek gelir. YETERKİ SAMİMİ, DÜRÜST VE ŞEFFAF OLUN, KULÜBÜ TÜM ASALAKLARDAN ARINDIRIN. UMUDUMUZ SİZDE. BAŞARILAR.

0 4 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi