Eskişehirspor maçındaki hakemlere tepki sürüyor!

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor maçındaki hakemlere tepki sürüyor!
A
a

Eskişehirspor-Hatayspor maçı 0-0 devam ederken konuk ekibin bulduğu gol öncesinde topun taca çıktığı pozisyonu seçemeyen hakemlere tepki sürüyor.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor haberleri...

"Net bir şekilde çıktı"
Pozisyonun içinde olan Mete Kaan Demir, “O pozisyonda top çok net bir şekilde taca çıktı. Ben hatta hakem taç kararını verdi zannettim ve duraksadım. Ama devam kararı verdi. Devamında da top Mehmet Feyzi’nin eline değdi ve serbest vuruş kazandılar. Ve ardından talihsiz bir gol yedik. Hakeme giderek ‘senin yüzünden gol yedik’ dedim ama bana bir cevap bile vermedi” ifadelerini kullandı.
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Osman ilker Çelik 24 Şubat 2020 19:52

Kötü maç yöneten yanlış kararlarda ısrar eden hakemlere 5-6 maç maç yönetmeme cezası verilsin. Futboldan çok hakem hataları konuşuluyor ama kimsenin umurunda değil.

0 0 Cevap Yaz
Varol Ümit ULUDAĞ 24 Şubat 2020 19:19

Hakan CEYLAN'ın bu ilk ES-ES katliamı değil ki. ES-ES'in küme düşmesinin bal sorumlusu. O sene 9 puanımızı çaldı. Tam vir ES-ES katili. Babasından ES-ES için öğüt aldı, vasiyet aldı sanırım. Süper Lig takımlarını VAR kurtarıyor TFF 1.Lig takımlarını ES-ES'i kim koruyacak. ES-ES katili vukuatlı bu hakemi böyle kritik bir zamanda ES-ES maçına verenleri kim sogulayacak. Birileri çaktırmadan intikan alıyorlar ES-ES'ten ama kimler acaba. Ben bir taraftar olarak emeklerimizi çalanları affetmiyor hakkımı helâl etmiyorum. İnşaallah kendilerinin ve çocuklarının da hakları böyle gasp olunur, bizim gibi canları yanar. Aldıkları para haram olsun, ilaç parası yapsınlar, sağlıkla yemek nasip olmasın.

0 0 Cevap Yaz
EsEsli26 23 Şubat 2020 18:56

Babası hakem olanların oğulları da hakem olmak zorunda mı? Artık hakemlik mesleğinde babadan oğula geçme zihniyetinin bitmesi gerekiyor özellikle son dönemde futbolumuz maalesef zarar görüyor.

0 2 Cevap Yaz
Mehmet İlhan 23 Şubat 2020 17:23

Ah bu hakemler var ya nasıl olsa paraları garanti hak yemede birinci sırada lar türk futbolununu bu hale getirdi babadan oğulla hakem furyasına son vermeden düzelmez dışardan hakem getirsinler ve onlar da otursun onları izlesinler Türkiye ye örnek olacak bu gençlere ozaman türk futboluna zarar veremezler bu pureje kurtarır çünkü kulüpler hepsi batık Allah sonumuzu hayır etsin

0 3 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi