Eskişehirspor lisansı yine alamadı

ABONE OL:google news abone ol butonu
A
a

TFF Kulüp Lisans Kurulu, Ulusal Kulüp Lisans alamayan kulüplere geçtiğimiz günlerde ek süre tanışmıştı.

Sütiş Eskişehir
Buna göre Eskişehirspor kriterleri yerine getiremediği için Ulusal Kulüp Lisansı alamayarak para cezası aldı. Siyah Kırmızılı kulüp 1 aylık ek sürede kriterleri yerine getirmeye çalışacak.

Yine alamamıştık
Geçtiğimiz haftalarda yapılan ilk değerlendirmede Spor Toto Süper Lig'den Atiker Konyaspor, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Göztepe, Kasımpaşa, Kayserispor, Yeni Malatyaspor, Başakşehir, Akhisarspor, Spor Toto 1.Lig'den Çaykur Rize ve İstanbulspor UEFA Lisansı; Spor Toto 1. Lig'den Gazişehir Gaziantep FK, TFF 2. Lig'den Kırklarelispor, Menemen Belediye Spor, Karagümrük, Sancaktepe Belediye Spor ve Tuzlaspor A.Ş. Ulusal Lisans vermişti.

Ek süre verildi
Kulüp Lisans Kurulu bu toplantısında, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın ilgili maddesi uyarınca da Ulusal Kulüp Lisansı ile ilgili diğer kulüplere eksikliklerini tamamlamaları için 30 günlük ek süre vermişti. Buna göre; Giresunspor, Altınordu, Boluspor, Gençlerbirliği, Osmanlıspor, Ümraniyespor kulüp lisansı alırken Eskişehirspor yine bu listede yer alamadı. Aynı toplantıda Kurul, kalan kulüplere ise eksikliklerin giderilmesi için para cezası ve ikinci bir 30 günlük ek süre verdi.
 
Kaynak : anadolugazetesi.com
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi