Eskişehirspor LED satışları için teklifleri bekliyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor LED satışları için teklifleri bekliyor
A
a

Eskişehirspor maddi kaynaklarını artırmak için birçok yola başvuruyor. Bunlardan biri de Eskişehir Yeni Atatürk Stadı'na kurulan LED ekranlara alınacak reklamlar. 

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor yönetimi bir yandan ziyaretleri sürdürürken bir diğer yandan da kulübe gelir getirecek tüm projeleri hayata geçirmeye çalışıyor. Yönetim bazı kurum ve kuruluşlardan loca sözü alırken diğer yandan da led ekranlar için reklam almaya çalışıyor. Şu ana kadar led ekranlar için iyi bir yol kat eden yönetimin iç sahalarda oynanacak olan maçlarda led ekranların reklamsız kalmayacağına kesin gözüyle bakıyor. Ayrıca yönetim loca alan kişi, kurum veya kuruşları ilerleyen günlerde resmi sitesinden açıklayacağı öğrenildi.

Emre Kuday ameliyat oldu

Eskişehirspor’un profesyonel futbolcusu olan aynı zamanda U-19 takımın vazgeçilmezi Emre Kuday, geçtiğimiz hafta Erzurumspor ile oynanan karşılaşmada şansız bir şansız sakatlık yaşamıştı. Genç futbolcunun ameliyat olduğunu kulübün resmi sitesi açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Profesyonel futbolcumuz Emre Kuday hafta sonu oynanan U19 BB. Erzurumspor maçında talihsiz bir sakatlık geçirdi. Kulüp doktorumuz Barış Kurtgöz tarafından sağ diz artroskopik ön çapraz bağ rekonstruksiyonu ameliyatı geçirmiştir. Futbolcumuza geçmiş olsun der, biran önce sahalara dönmesini temenni ediyoruz”
Kaynak : Anadolu Gazetesi
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
Basri 29 Kasım 2019 14:48

ETİ ne oldu Eskişehirspor dan vaz geçti herhalde.

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi