Eskişehirspor kümede kalacağına inanıyor

ABONE OL:google news abone ol butonu
Videoyu Aç Eskişehirspor kümede kalacağına inanıyor
A
a

Eskişehirspor Kaleci Antrenörü Engin Yıldız, ESTV’ye açıklamalarda bulundu. Takımı değerlendiren Yıldız kümede kalma şanslarının hala yüksek olduğunu ve bunu başarabileceklerini söyledi.

Sütiş Eskişehir
Eskişehirspor’un Kaleci Antrenörü Engin Yıldız, ESTV’de Aytaç Ersoy’a konuştu. Yıldız, “İlk devrenin son maçı olan Nevşehir Belediyespor maçı sonrası oyunculara 5 gün izin verdik. İznin ardından tekrar tesislerde toplandık. Elimizden geldiğince çocuklara destek vermeye çalışıyoruz. Onlar da bizim güvenimizi boşa çıkarmadan istekli bir şekilde çalışmaya gayret gösteriyorlar. Şu an bir belirsizlik ortamı var. Kongre kararı aldı yönetim kurulu. Bunu oyunculara yansıtmamaya çalışıyoruz. Futbolcular da fedakarca kendilerini ikinci yarıya hazırlamaya çalışıyor” dedi.
 
HEPSİNDEN MEMNUNUM
Kalecilerin performansını değerlendiren Yıldız, “Bizim 4 tane kalecimiz var. Hepsi bana ve teknik ekibe göre birbirinden kaliteli isimler. Oynattığımız Efehan Kaptan var. Efehan ile ligde 12 maç oynadık. Benim beklentimin üzerine çıktı diyebilirim. Çok iyi maçlar oynadı. Benim için zaten değerliydi göstermiş olduğu performansla değerini bir kat daha arttırdı. Efehan’ın arkasında Atakan Şahintürk var, Arif Ersagun Özbek var. Altyapıdan aldığımız Sadullah Kabayel var. Hepsi potansiyelli isimler. Hepsinin çalışmasından, özverisinden, fedakarlığından son derece memnunum. Bize olumlu cevaplar geliyor. Hem sözel olarak konuştuğumuzda hem performans anlamında. Bana göre kaleci anlamında her şey iyi gidiyor. Kulüpteki belirsizlik ortadan kalktıktan sonra hem takımın hem kalecilerin performansının artacağını düşünüyorum” diye konuştu.
 
KİMSE DÜŞMEYİ İSTEMİYOR
Kümede kalma şansını değerlendiren Yıldız, “Biz geldiğimiz günden beri o sözümüzün arkasındayız. Bu takımın ligde kalabileceğini düşünüyoruz. Burada genç bir oyuncu grubu var. Çoğu altyapıdan yetiştir. Dışarıdan birkaç futbolcu var. Çocuklar zaten Eskişehirspor sevdasıyla, armasıyla, Eskişehirspor gönüldaşlığıyla büyüdüler. Kimse bu takımın küme düşmesini istemiyor. Önce bir teknik ekip olarak bunu inandırdık çocuklara. Çocuklar da şu an bizim inancımızla beraber takımı kümede tutabileceklerine inanıyorlar. Oyuncularla ortak bir paydada buluştuğumuz için takımı ligde tutacağız inşallah” ifadelerini kullandı.
Eskişehirspor kümede kalacağına inanıyor 30.12.2022

 
Ercan Kardeşler Kuyumculuk
1000
icon
eski es es li 30 Aralık 2022 21:09

Heee kesin öyledir kesin belki dr playoffa çıkarız ne dersiniz?

0 1 Cevap Yaz
Nihat 30 Aralık 2022 20:37

Yorumlar yayınlanmıyor mu ? Yoksa herkes "yorum yok" mu diyor..

0 3 Cevap Yaz
Emirdagli 30 Aralık 2022 16:07

Tabiii,tabiii.bende inaniyorum.sen yeterki is siz kalma hayal sat bedava nasil olsa..17 mac 2 galibiyet ligte kaldiniz

1 1 Cevap Yaz
vat 30 Aralık 2022 14:40

küme bile inanmıyor bu dediğinize

1 1 Cevap Yaz
Rıza 30 Aralık 2022 10:01

Kiminle kaç yıldır beraber oynayan bu yeteneksiz lerle mi?

1 1 Cevap Yaz
Bu Eskişehir haberi ilginizi çekebilir! İlginç Eskişehir haberi